menu

FAQ

Categorieën

Pure smart led

Met de pure smart wordt iedere tuin of interieur verlicht, direct vanaf je smartphone. De pure smart kan 16 miljoen verschillende kleurtinten en een grote verscheidenheid aan witte tinten produceren, van koel daglicht tot warm wit. Het kan worden bestuurd via de elho app, die gratis kan worden gedownload.

De app is beschikbaar voor iOS en Android en is te downloaden in de App Store en Google Play store.

   

 

Zorg ervoor dat de pot binnen het bereik van een functionerende wifi router geplaatst is (de pure smart vindt wifi netwerken binnen een straal van 15 meter) en volg de installatiestappen in de app of in onderstaande instructievideo.

De app is overal te gebruiken, zolang de smartphone waaraan de pot gekoppeld is er een werkende internetverbinding heeft.

Om toegang te krijgen tot alle pure smart functionaliteiten heb je een iOS of Android smartphone, een draadloze internetverbinding en natuurlijk je favoriete elho pure pot nodig.

Ja, zolang de pure smart en de elho app verbinding hebben met het internet kan de pure smart bediend worden. Het is niet nodig om verbonden te zijn met hetzelfde wifi-netwerk.

In de elho-app is via een link eenvoudig het wachtwoord te resetten. Er worden instructies gestuurd naar het gekoppelde e-mailadres.

Controleer of de pot is aangesloten en verbinding heeft met het internet. Timers worden op het apparaat opgeslagen zodat ze altijd werken, ook als de pot geen verbinding met het internet heeft. Zodra uw pot is aangesloten en verbonden zouden de timers zichtbaar moeten zijn.

Het is mogelijk om de pure smart via meerdere smartphones te gebruiken. Het account wat verbonden is met de pot kan gedeeld worden met vrienden en familie, zodat iedereen de pure smart kan bedienen.

Selecteer een kleur via de schuifbalken 'colour' en 'brightness' en selecteer het plus-icoontje in de 'my colours' sectie om de kleur op te slaan. Dit is tevens op te slaan als een timerinstelling om een timer te maken met deze kleur.

De naam en het type van de pot kan gewijzigd worden in de sectie 'my smart pots' in de app-instellingen.

Het is mogelijk om meerdere potten te koppelen aan het account in de app. Via de 'my smart pots' optie in de app-instellingen kunnen eenvoudig nieuwe pure smart potten gekoppeld worden.

In de app kunnen tot 8 timers toegevoegd worden, zodat de pure smart aan- en uitgaat op momenten naar keuze. Deze optie is te vinden via het menu rechtsboven in de app van elho.

Een binnenpot met watergaten wordt meegeleverd die zorgt voor een mooie gelijkmatige verdeling van het licht. Het is niet nodig om gaten te boren vanwege het bewateringssysteem.

Dankzij de regenbestendige adapter en onderdelen is de pot geschikt voor buitengebruik.

Alle onderdelen zijn vorstbestendig, tot -20°C. U kunt de pot het hele jaar door zorgeloos buiten gebruiken.

Wij geven 10 jaar garantie op de pot en de onderdelen, en 3 jaar op de LED-module.

De pure smart moet opnieuw worden geinstalleerd om verbinding te maken met een ander wifi-netwerk.

Het kan zijn dat de wifi-verbinding tijdens de set-up is uitgeschakeld. Zet de pot uit (ontkoppel de stroom) en weer aan en probeer hem opnieuw te installeren. Als het probleem zich nog steeds voordoet, controleer dan of er andere smartphones op de pot zijn aangesloten en ontkoppel deze.

Probeer opnieuw te zoeken naar wifi-netwerken, door wifi uit en aan te zetten op de smartphone. Sluit vervolgens de pot opnieuw aan. Als dit niet lukt, probeer dan de pure smart volledig te resetten.

Zolang de pot is aangesloten, zal hij van tijd tot tijd automatisch op zoek gaan naar firmware-updates. 

De LED technologie is zeer duurzaam, het gaat ongeveer 40.000 uur mee.

Er worden geen persoonlijke gegevens verzameld, behalve het e-mailadres waarmee u een account heeft aangemaakt. Anonieme gegevens worden verzameld om onze producten en diensten te verbeteren. Klik hier om ons privacybeleid en de voorwaarden voor het gebruik van de elho app te bekijken.

Op dit moment zijn er geen integraties met smart home platforms mogelijk, dit kan een optie zijn voor toekomstige ontwikkelingen.

Reset uw pot via de app-instellingen. Als dit niet werkt, plugt u de stekker 6 keer achter elkaar in en uit het stopcontact, met een interval van 3 seconden ertussen. De module is hiermee gereset. 

Zie onderstaande tabel voor de technische specificaties:

Zowel de pure smart pot als de elho app zijn verbonden met een beveiligde cloud server. Tijdens installatie wordt de verbinding tot stand gebracht via een wifi-direct protocol om uw smart pot te verbinden met uw wifi thuisnetwerk. Vervolgens kan de pure smart onafhankelijk van de smartphone verbinding maken met het internet. 

Het apparaat en de app werken afzonderlijk via een beveiligde cloudserver, wat betekent dat u de verlichting overal te bedienen is en dat er geen bridge of andere extra apparaten nodig is.

De elho pure smart werkt via 2.4GHz wifi, wat gebruikelijk is voor de meeste draadloze apparaten. Zorg ervoor dat een 2.4 GHz router gebruikt wordt. 5GHz wifi wordt niet ondersteund.