FAQ

Technische vragen

Verzamelt de app mijn gegevens tijdens het gebruik?

Er worden geen persoonlijke gegevens verzameld, behalve het e-mailadres waarmee u een account heeft aangemaakt. Anonieme gegevens worden verzameld om onze producten en diensten te verbeteren. Klik hier om ons privacybeleid en de voorwaarden voor het gebruik van de elho app te bekijken.

Werkt de pure smart met Google Home, Apple Homekit of Amazon Alexa?

Op dit moment zijn er geen integraties met smart home platforms mogelijk, dit kan een optie zijn voor toekomstige ontwikkelingen.

Hoe kan ik de pure smart resetten?

Reset uw pot via de app-instellingen. Als dit niet werkt, plugt u de stekker 6 keer achter elkaar in en uit het stopcontact, met een interval van 3 seconden ertussen. De module is hiermee gereset. 

Technische specificaties

Zie onderstaande tabel voor de technische specificaties:

Hoe werkt de pure smart?

Zowel de pure smart pot als de elho app zijn verbonden met een beveiligde cloud server. Tijdens installatie wordt de verbinding tot stand gebracht via een wifi-direct protocol om uw smart pot te verbinden met uw wifi thuisnetwerk. Vervolgens kan de pure smart onafhankelijk van de smartphone verbinding maken met het internet. 

Wat voor soort netwerken ondersteunt pure smart?

De elho pure smart werkt via 2.4GHz wifi, wat gebruikelijk is voor de meeste draadloze apparaten. Zorg ervoor dat een 2.4 GHz router gebruikt wordt. 5GHz wifi wordt niet ondersteund.