FAQ

Technische vragen

Verzamelt de app mijn persoonlijke gegevens tijdens het gebruik?

Er worden geen persoonlijke gegevens verzameld, behalve het e-mailadres waarmee u een account heeft aangemaakt. Anonieme gegevens worden verzameld om onze producten en diensten te verbeteren. Klik hier om ons privacybeleid en de voorwaarden voor het gebruik van de elho app te bekijken.

Werkt de pure smart met Google Home, Apple Homekit of Amazon Alexa?

Op dit moment zijn er geen integraties met smart home platforms mogelijk, dit kan een optie zijn voor toekomstige ontwikkelingen.

Hoe kan ik de pure smart resetten?

Je kan de pure smart pot resetten via jouw app en dan instellingen. Mocht dit niet lukken zal de pure smart pot handmatig gereset moeten worden. Dit doe je door de stekker 6 keer achter elkaar in en uit het stopcontact te halen, met een interval van 3 seconden. Hiermee reset je de module.

Technische specificaties

Zie onderstaande tabel voor de technische specificaties:

Hoe werkt de pure smart?

Jouw pure smart pot werkt middels de elho app. Je kan jouw pure smart pot koppelen aan de elho app op jouw telefoon. Tijdens de installatie wordt de verbinding tot stand gebracht via een wifi connectie. Vervolgens kan de pure smart onafhankelijk van de smartphone verbinding maken met het internet. Je kan dan overal en op elk tijd stip jouw pure smart pot bedienen!

Wat voor soort netwerken ondersteunt pure smart?

De elho pure smart werkt via 2.4GHz wifi, wat gebruikelijk is voor de meeste draadloze apparaten. Zorg ervoor dat een 2.4 GHz router gebruikt wordt. 5GHz wifi wordt niet ondersteund.