Plantenbakken

Plantenbakken

Een elho plantenbak is geschikt voor iedere tuin, terras, balkon en interieur. Zo wordt ieder huis een thuis. Give room to nature met de stijlvolle plantenbakken van elho! Bekijk onze collectie en je kan vervolgens jouw plantenbak meteen online kopen!

Filters

Ontdek onze collectie plantenbakken

 

De plantenbakken van elho zijn verkrijgbaar in diverse maten, vormen en kleuren en zijn geschikt voor zowel binnen- als buiten in je tuin of op balkon. Zo wordt ieder huis een thuis. Give room to nature met de stijlvolle plantenbakken van elho! Bekijk onze collectie en je kan vervolgens jouw plantenbak meteen online kopen!  

  

Plantenbakken voor binnen  

Elho biedt een breed scala aan plantenbakken voor binnen aan, variërend in grootte, kleur en stijl. De plantenbakken zijn gemaakt van gerecycled plastic en zijn duurzaam, lichtgewicht en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder vierkant, rond en langwerpig/rechthoekig, en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan planten, waaronder kamerplanten, vetplanten en het kweken van kruiden. Onze plantenbakken hebben vaak slimme kenmerken zoals een watergeefsysteem, ingebouwde schotel en zijn licht van gewicht, waardoor ze ideaal zijn voor binnenshuis gebruik en passen bij elk interieur.   

  

Plantenbakken voor buiten  

De plantenbakken voor buiten zijn gemaakt van gerecycled plastic, zijn weerbestendig en UV-bestendig, zodat ze bestand zijn tegen weersomstandigheden en langdurig gebruik. De plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen, waardoor ze geschikt zijn voor elke buitenruimte, of het nu gaat om een balkon, terras of tuin.   

De plantenbakken bieden ook slimme functies zoals een ingebouwd waterreservoir of schotel en een zelfbewateringssysteem, waardoor het gemakkelijker wordt om de planten gezond te houden. Naast het feit dat ze functioneel zijn, zijn de plantenbakken van elho ook esthetisch aantrekkelijk, met hun strakke en moderne ontwerpen die passen bij elke inrichting.   

De hoge plantenbakken van elho zijn perfect voor wie zijn ruimte wil opfleuren met grote, weelderige planten. De elegante uitstraling van deze hoge plantenbakken zorgt voor een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Plantenbakken als terrasafscheiding bieden de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar privacy in hun tuin of op hun balkon, dit kan bijvoorbeeld met onze Vivo Next Lang 80CM. De terrasafscheiding zorgt niet alleen voor meer privacy, maar voegt ook een groen element toe aan je buitenruimte. Voor mensen die graag hun planten willen verplaatsen, zijn de plantenbakken op wielen van elho de perfecte oplossing. Met de wieltjes aan de onderkant van de plantenbakken kunnen ze gemakkelijk verplaatst worden, zelfs als ze gevuld zijn met aarde en planten. Dit maakt het verzorgen van je planten een stuk gemakkelijker en je kunt ze altijd verplaatsen naar de perfecte plek om te groeien en bloeien.   

 

Regenton met plantenbak  

Een aantal regentonnen van elho zijn aan de bovenkant voorzien van een plantenbak. Hiermee kun je water opvangen en tegelijkertijd een mooie plek creëren voor planten. De regentonnen met plantenbak zijn gemaakt van gerecycled plastic en verkrijgbaar in 110 liter en 200 liter. De plantenbak bovenop de regenton biedt ruimte voor kweken van kruiden, bloemen, of andere planten, terwijl het onderste gedeelte van de ton regenwater opvangt dat kan worden gebruikt om planten water te geven. Het gebruik van regenwater in plaats van kraanwater kan helpen om water te besparen en de impact op het milieu te verminderen. Daarnaast is regenwater ook beter voor je planten, omdat het water minder mineralen en kalk bevat.  

  

Duurzaam proces   

Elho heeft een sterke focus op duurzaamheid en heeft een aantal initiatieven genomen om dit te bevorderen. Een belangrijk initiatief is het gebruik van gerecyclede materialen in de productie van de collectie. Zo wordt er bijvoorbeeld gerecycled plastic gebruikt en worden restmaterialen van de productie hergebruikt. Daarnaast worden de producten geproduceerd met windenergie. Daar krijgen we energie van!  

Elho streeft ook naar een circulaire economie door producten te ontwerpen met het oog op een lange levensduur en recyclebaarheid. Dit betekent dat wanneer de producten aan het einde van hun levensduur zijn, ze kunnen worden gerecycled tot nieuwe producten.  

Benieuwd geworden naar hoe elho er nog meer voor zorgt zo goed mogelijk om te gaan met de natuur? Bekijk dan hier onze proofpoints.  

  

Plantenbakken kopen?  

Benieuwd geworden naar ons uitgebreide assortiment? Bekijk dan hier al onze plantenbakken voor binnen en buiten gebruik en fleur je huis en tuin ermee op! 

Voorgestelde filters

1-45 van 200 producten