Plantenbakken met waterreservoir

Plantenbakken met waterreservoir

Niets is zo gemakkelijk als een plantenbak met waterreservoir. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over het geven van teveel of te weinig water: Dit wordt opgelost met het reservoir. Vind de geschikte plantenbak met waterreservoir bij elho en give room to nature!

Filters

Opzoek naar een plantenbak met waterreservoir?

 

Geen zorgen over hoeveel water je je planten geeft

Veel van onze plantenbakken zijn voorzien van een waterreservoir onderin de plantenbak, dat fungeert als een soort wateropslag. Het waterreservoir voor planten is ontworpen om water vast te houden, dit zorgt ervoor dat het geleidelijk aan de planten wordt afgegeven. Daardoor hoef je minder vaak water aan je planten te geven en blijven ze langer in leven. Dit is ideaal wanneer je weinig tijd hebt of wanneer je niet zo goed bent in het onderhouden van planten.

De plantenbakken met waterreservoir zijn er in verschillende maten en kleuren, zodat jij de perfecte plantenbak kan vinden voor in je tuin of balkon. Wanneer de planten zijn gepot hoef je alleen nog maar water te geven en het waterreservoir in de plantenbak doet de rest.

 

Geschikt voor zowel binnen als buiten

De plantenbakken met waterreservoir zijn geschikt voor zowel binnen in je huis, in de tuin, op het terras of op het balkon.

De greensense aqua care is een bloempot met waterreservoir die je zowel binnen als buiten kunt neerzetten. Wanneer je de pot buiten neerzet kun je de plug uit de onderkant van de pot halen, zodat het waterreservoir niet overstroom na een forse regenbui. Binnen gebruik je de plug wel om ervoor te zorgen dat er geen water op de vloer terecht komt. Door de geïntegreerde wieltjes is de pot gemakkelijk te verplaatsen.

Opzoek naar een prachtige balkonbak met waterreservoir? Dan is de greenville hanging basket misschien wel iets voor jou! Hij is geschikt voor alle seizoenen en voorzien van 3 touwen met haken waarmee je hem gemakkelijk kunt ophangen in je tuin, op het terras of op het balkon.

 

Voordelen op een rijtje

Benieuwd naar alle voordelen? We zetten ze graag voor jou op een rijtje:

  • Efficiënter in watergebruik: het waterreservoir zorgt ervoor dat het overtollige water wordt opgeslagen, waardoor je planten niet te nat staan. Wanneer de wortels weer dorst krijgen dan kun nemen ze het overtollige water weer op. Hierdoor wordt het watergebruik efficiënter en hoef je je planten minder vaak water te geven.
  • Makkelijk in gebruik: je kunt je planten gemakkelijk water geven en het waterreservoir doet de rest.
  • Planten zijn gezonder: doordat je planten niet te nat/droog staan, voorkom je dat bladeren sneller van je planten afvallen of dat ze uitdrogen.
  • Duurzaam: door de langere levensduur van de planten en het efficiënte watergebruik van de planten, dragen de plantenbakken met waterreservoir bij aan een duurzamere keuze.
  • Minder onderhoud: je bent minder tijd kwijt aan het onderhouden van je planten of het potten van nieuwe planten, omdat de planten langer meegaan.

 

 

Duurzaam geproduceerd

De natuur om ons heen maakt je gelukkig! Ze zorgt ervoor dat je je gezonder voelt en het geeft je energie. Jezelf met groen omringen, daar word je blij van. We produceren mooie designpotten en maken ze met de natuur in gedachte.

  • Gemaakt van gerecycled plastic
  • Geproduceerd met windenergie uit eigen tuin
  • Onze producten zijn volledig recyclebaar voor een nieuw leven

Benieuwd geworden naar hoe elho er nog meer voor zorgt zo goed mogelijk om te gaan met de natuur? Bekijk dan hier onze proofpoints uitgelegd.

 

Plantenbak met waterreservoir kopen?

Zoek jij een plantenbak voor makkelijke plantverzorging? Dan hebben wij de ideale plantenbak voor jou. Onze plantenbakken met waterreservoir slaan overtollig water op, zodat jouw plant niet te nat staat. Als je plant dan weer dorst krijgt, kunnen de wortels dit overtollige water opnemen. Zo krijgen je planten toch genoeg water, ook als je niet zo’n groene vingers hebt of veel van huis bent. Onze plantenbakken met waterreservoir zijn geproduceerd met de natuur in onze gedachten, net als onze andere plantenbakken. Omring jezelf met groen, daar word je blij van!

Voorgestelde filters

1-45 van 200 producten