Een groen cadeau

Een groen cadeau

De droom van elke keukenprins of prinses: zelf groente en kruiden kweken om te gebruiken tijdens het koken. En dat het héle jaar lang. Tip: Ze zijn ook hét ideale cadeautje voor je vrienden en familie. ​ Met de elho ”kweken en oogsten indoor” collectie staan deze producten ook nog eens heel stijlvol in jouw keuken. En nu kan echt iedereen met een gerust hart zelf kweken, want alles is gemaakt van 100% gerecycled plastic, geproduceerd met windenergie en 100% recyclebaar. Mooi, makkelijk én duurzaam.   

De avocadopot, de magic microgreens en de bouncy basil, zijn verkrijgbaar in twee trendy kleuren; toffee terra en bladgroen. Dat is niet alleen prachtig in jouw keuken, maar ook heel leuk om cadeau te doen.  

amazing avocado pot​

Kweek heel makkelijk je eigen avocadoplant met de amazing avocado bloempot. Plaats je avocadopit op de floater, die drijft op het water in de buitenpot. Na een paar weken zie je de eerste wortels groeien en kun je de pit in potgrond planten.  Zo kweek jij je eigen mini avocadoplant!

magic microgreens​

Microgroenten zijn niet alleen lekker, maar ook super gezond! Kweek je eigen microgroenten heel makkelijk en snel met de magic microgreens! Strooi zaden op de zeef, vul de buitenpot met water en binnen een week kun je al genieten van de gezonde microgreens.

bouncy basil​

Je basilicumplant gezond houden is een fluitje van een cent met de bouncy basil pot. Deze pot heeft een binnen- en buitenpot die slim samenwerken: de binnenpot drijft op het water van de buitenpot, zodat je kruiden vers en gezond blijven. Naast basilicum is deze bloempot uiteraard ook fan van andere kruiden zoals bieslook, peterselie en koriander.

grow your own indoor

Filters

Voorgestelde filters

1-45 van 200 producten