Bomen in potten voor een kleine tuin

Bomen in potten voor een kleine tuin

De voordelen van een boom in pot

Bomen in potten planten, biedt ongekende mogelijkheden. Zoals gezegd kun je de boom eenvoudig verplaatsen, zéker als je een pot op wielen kiest, en hoef je je geen zorgen te maken dat de boom te groot wordt. Wortels die tot de tuin van de buren reiken? Vergeet het maar. Deze blijven keurig in de pot. Van Sierpeer en Tamarisk tot Vlinderstruik en Krentenboom; een boom schikt zich soepel in z’n rol. Kies voor een ruime, winterharde pot, geef de boom regelmatig water en voeding; jouw groene beloning is de moeite meer dan waard!

Een eigen stadstuin of balkonbos

Is jouw tuin, terras of balkon toe aan wat ‘zuivere lucht’? Met de loft urban round high bied je jouw boom alle ruimte om te groeien in je eigen stadstuin. De stijlvolle urban-collectie van elho is niet alleen een trendy toevoeging aan jouw buitenverblijf, maar ook nog eens slim. Door het ingebouwde waterreservoir heb je vrijwel geen omkijken naar jouw boom. Het reservoir vangt na een flinke regenbui of teveel water geven het overtollige water op, zodat jouw boom altijd genoeg te drinken heeft. Kies uit liefst twaalf trendkleuren en maak jouw kleine tuin compleet!

Huisje, boompje, genieten

Een palmboom in een pot uit de pure collectie, zoals de straight crystal, een pure round met olijfboom, een green basics cilinder als vruchtbare voedingsbodem voor een ficus of een Zuid-Europees tintje met een sinaasappelboom in een algarve cilindro. Welke boom je ook kiest; met de collecties van elho reikt elke boom spreekwoordelijk tot in de hemel. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden en kies ook voor huisje, boompje, genieten!