• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis terugsturen binnen 100 dagen
  • Binnen 2 werkdagen in huis
menu

Groen in huis; de onmisbare trend!

De kleur groen is levendig, toonaangevend en veelzijdig. Niet zo gek dus dat deze kleur momenteel trendbepalend is. Groen in huis; je kunt er niet meer omheen! Groene meubels, groene woonaccessoires, groene planten en zelfs groene muren: breng jouw interieur tot leven met deze frisse en diverse trendkleuren!

Natuur, vernieuwing en talloze voordelen!

Groen is niet alleen de kleur van de natuur, maar ook van vernieuwing. En wat is er nu leuker dan je interieur af en toe eens van een make-over te voorzien? Groen in huis mag daarbij niet ontbreken. Niet alleen maken planten je huis nét dat beetje gezelliger, ze zijn ook nog eens goed voor je gezondheid. Planten zorgen voor een betere luchtvochtigheid, zuiveren de lucht, verminderen stress en laten je creativiteit toenemen! Of je nu voor groot gaat met een vijgenplant, olijfboompje of bananenplant of voor klein kiest zoals bijvoorbeeld de Araucaria of Livistona Rotundifolia; van groen word je vrolijk!

Felle kleuren voor elk interieur

Hou je van wat leven in de brouwerij? Dan kun je binnen de groentrend je hart ophalen. Met een felgroene Kamerlinde, Zamioculcas zamiifolia of Clusia weet je namelijk zéker dat jouw groen in huis de toon zet. Al dit moois verdient natuurlijk een passende presentatie. Daarvoor ben je bij elho aan het juiste adres. Onze designpotten en stijlvolle plantenbakken brengen in elk interieur sfeer en plezier. Fleur je woonkamer, slaapkamer of keuken op met planten en onze designproducten. In welke vorm of stijl dan ook.

Nóg meer groen in huis: nieuwe kleuren

Om groen in huis nóg beter tot z’n recht te laten komen hebben we verschillende nieuwe groentinten aan ons assortiment toegevoegd. Wat te denken van de jade green loft bloempotten of leaf green kweekpotten van de green basics collectie? Voor binnen hebben we de shimmering green van de brussels diamond round en de mintgroen van de brussels mini. Daarnaast is de gehele b.for soft collectie in scandinavische stijl verkrijgbaar in magical green en zijn diverse tijdloze must haves uit de pure-collectie leverbaar in de intense lime green!