menu

Een groen welkom als visitekaartje

Iedereen vindt het belangrijk van een huis een ‘thuis’ te maken. De plek waar jij en je gezin even helemaal tot rust komen. Een plek waar je vrienden en familie ontvangt, een plek waar iedereen zich welkom voelt. Maar de eerste indruk van jouw huis en interieur, die krijgen gasten al bij de voordeur. En juist de entree wordt vaak vergeten. Daar gaan we iets aan doen! Wij geven je tips voor een groen welkom en een onvergetelijke eerste indruk. Welkom thuis!

Een speelse, opvallende en kleurrijke entree

Een leuke manier om je entree om te toveren in een groen welkom, is door wandbakjes op de muur te bevestigen. Maak van een saaie muur een fleurige wand door kleurrijke voorjaarsbloemetjes zoals violen, Primula’s en Bellis in de green basics wandbak te potten. Zijn jouw bloemen uitgebloeid? Vervang ze dan eenvoudig voor andere seizoensbloeiers, zodat jouw voordeur het hele jaar sfeer uitademt. Laat jouw entree nog speelser ogen door je huisnummer met krijt op de muur of een wandbakje te schrijven. Of plak een eigen ontworpen sticker op je bloemenbakje!

Geen kale schutting of ongezellige muur 

Een kale schutting of ongezellige muur geef je stijlvol kleur met de corsica wandbak. Combineer verschillende bakjes, plantjes en bloemetjes met elkaar om een speels effect te laten ontstaan. Door het handige afwateringspijpje in de bakjes verdrinken jouw plantjes niet. Het water valt bovendien recht naar beneden, waardoor geen groene kringen op de muur ontstaan. Het snel en waterpas ophangen van de loft urban wall basket is een fluitje van een cent. Net als het onderhouden. Het handige waterreservoir bewaart namelijk al het overtollige water. Een groen welkom, zonder dat je daar omkijken naar hebt!

Een groen welkom: klassiek, landelijk of modern 

Past een stijlvolle, grote bloempot beter bij jouw woning? Dan is de allure-collectie precies wat je zoekt. De klassieke vormen maken van deze bloempotten een ware eyecatcher voor elke entree. Combineer de kunststof bloempot met houtvezels om een natuurlijke, zachte uitstraling te creëren. Heb je wat meer ruimte bij je voordeur? De potten zijn stuk voor stuk een prachtig podium voor bijvoorbeeld een Buxus, Hortensia of Rhododendron. Ligt je voorkeur bij een landelijke stijl? Dan zijn de green basics cilinder en green basics square precies wat je zoekt. Kies voor een fleurig groen welkom door twee potten naast elkaar te plaatsen.

Een voordeur die opvalt; overdag én ’s avonds!

Wie echt onderscheidend wil zijn kan met behulp van de torino campana square en square high voor een symmetrische ‘allee’ kiezen. De unieke potten, die prima geschikt zijn voor planten of boompjes met een wat forsere kluit, beschikken over een professionele bodem voor optimale ontluchting en ontwatering van elke plant. Deze blikvangers geven elke entree een groen welkom en voor je het weet zijn de buurtjes ook overstag. Hoe leuk is het om samen de straat kleur te geven met mooie ficussen en siergrassen? Ook als het ’s avonds donker is, kun je jouw voordeur of terras extra op laten vallen. De pure straight LED light combineert namelijk een stijlvol design met sfeervolle LED-verlichting.

Werk die saaie regenpijp eenvoudig weg 

Een groen welkom is niet alleen weggelegd voor een ruime entree, stenen trap of voortuin. Een regenpijp naast je voordeur leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor drainpipe clickers. Zo werk je niet alleen die oude afvoer weg, maar breng je ook sfeer en vrolijkheid op een plek waar dat absoluut geen overbodige luxe is. De regenpijpbakjes zijn snel en eenvoudig te plaatsen. Plaats verschillende bakjes boven elkaar en voor je het weet zie je niets meer van die saaie regenpijp!