Pure beads: de perfecte vertaling van Flintstone chique

Pure beads: de perfecte vertaling van Flintstone chique

Interieur trend: Flintstone chique

Eén van de trends die onze aandacht trok focust op natuurlijke materialen met een chique twist. Vanuit ons bewustzijn wat betreft de gezondheid van onze aarde vinden we het steeds belangrijker om onze leefstijl hier op aan te passen. We zijn op zoek naar manieren om dit in ons interieur te verwerken. Daarom raken wij meer dan ooit geïnteresseerd in natuurlijke en organische vormen in onze stijlen, gecombineerd met ‘aardse’ kleuren schema’s.

Flintstone chique is een interieur trend die deze interesses zichtbaar maakt in ons huis en die luxe en duurzaamheid combineert. In onze woningen is deze trend herkenbaar dankzij de warme en natuurlijk kleuren, zoals koude en warme bruintinten, beige, grijstinten en huidskleur roze. Maar daarnaast ook door de matte afwerkingen, de ronde en organische vormen en de manier waarop verschillende materialen worden gecombineerd. De materialen zijn voornamelijk natuurlijk (of lijken op natuurlijke materialen) en steen en marmer wordt gecombineerd met wol, linnen en (vegan) leer.

Moodboard: Koninklijke INretail, 2019.
De naam, Flintstone chique, zegt het al: natuurlijk, back to basics, materialen met een chique randje.

 

Pure beads

Bij elho hebben wij deze trend vertaald naar onze nieuwste exclusives collectie, de pure beads! Deze luxe pot heeft een rond en robuust design, een matte afwerking en bestaat in drie natuurlijke kleuren: balanced beige, pebble pink en walnootbruin.

Het ronde, zachte, organische design van deze pot past perfect in elke interieur en tuin en kan makkelijk gecombineerd worden met verschillende planten en bloemen. De ultieme bloempot voor binnen en buiten! Mooi meegenomen, de 28 cm self-watering insert past perfect in deze pot!