Christmas time! Kerstplanten in en om het huis!

Christmas time! Kerstplanten in en om het huis!

Maak jouw huis nóg gezelliger in december 

Ben je op zoek naar kerstplanten om jouw huis rondom de kerst nog gezelliger te maken? Denk dan eens aan de Poinsettia (kerstster) met al z’n verrassende kleuren en vormen. Wit, lemon, roze en paars; je vindt altijd de kleur die past binnen jouw interieur! Een frisse lenteverrassing in de winter is de hyacint met al z’n pracht en praal. Net als de hyacint is de kleurrijke Amarylis een bloeier die voor nóg meer kerstsfeer zorgt in huis. En laten we de tuin vooral niet vergeten want ook die kan in de wintermaanden wel wat kleur gebruiken.

Tips voor het maken van leuke kerststukjes 

Populaire buitenplanten in de winter zijn kleine heesters met besjes zoals de Skimmia en de bergthee (ook ideaal voor kerstdecoraties!). Wil je liever iets opvallends? Kies dan voor de Helleborus (kerstroos). Een prachtig minikerstboompje voor in je tuin is de Pinus pinea, oftewel ‘Silver Crest’. Dit boompje zorgt voor een heel bijzonder uitzicht terwijl je binnen kerststukjes aan het maken bent met de kerstster, hulst of Skimmia Japonica Rubella. Gebruik voor de afwisseling ook kerstplanten als de Ardisia of Gaultheria in je decoraties om moderne kersttinten aan je versieringen toe te voegen.

Kerstplanten en -accessoires voor elk interieur 

Planten zijn één, maar een passende aankleding is minstens net zo belangrijk. Speciaal voor de feestdagen heeft elho een selectie gemaakt van de meest sprankelende kerstproducten. Met de pure straight crystal en pure round komt je kerstboom écht tot leven. Liever een traditionele standaard? Met de handige kerstboomstandaards kun je je boom naar hartenlust versieren! Kerstplanten verlicht je binnen en buiten stijlvol met de pure-verlichtingsproducten. Maak het kerstplaatje compleet met de sfeervolle kerstkleuren shimmering gold, shimmering copper, shimmering green en lovely red van de brussels diamond round-collectie. Merry Christmas!