Bloembakken als oplossing: slimme tips voor buiten

Bloembakken als oplossing: slimme tips voor buiten

Rollend groen voor een prachtig uitzicht 

Als het eindelijk tijd is om lekker van het zonnetje te genieten, dan zit je niet te wachten op glurende buren. Of wat te denken van aankijken tegen die minder fraaie muur die het uitzicht verpest? Daar heeft elho iets op gevonden. Wij gebruiken namelijk bloembakken als oplossing. Moderne designs, voor elke tuin. En door de handige wieltjes nog easy-to-move ook! Kies voor hoge planten in de pure soft brick divider en onttrek je grijze bak aan het zicht. Wil je verschillende ruimtes laten ontstaan in jouw tuin? De pure cone high en pure cone long zijn de stijlvolle oplossing voor élke tuinwens!

Bloembakken als oplossing: de deurstopper

In ons land ontkomen we er niet aan: wind. Zeker wanneer in de zomer de deuren wagenwijd openstaan, is een keiharde klapper soms niet te voorkomen. Dat is nu verleden tijd. Wind maakt geen kans met de corsica deurstopper! Het gewicht van deze slim ontworpen plantenbak houdt jouw deur stevig open. Is het tijd om naar binnen te gaan? Dankzij de wieltjes schuif je de deurstopper eenvoudig aan de kant. Is het even geen mooi weer? Niet getreurd. Ook wanneer het buiten fris is bewijst deze bloempot zijn waarde op het terras.

Sfeervol proosten op het leven 

Zwoele zomeravonden, die kunnen niet lang genoeg duren. Met het gezin van elkaar genieten of met vrienden proosten op het leven. Zomer, zomer, wat ben je fijn! En als de avond eenmaal valt, kun je met elho gewoon blijven zitten. Speciaal voor nog meer sfeer in de tuin of op het terras is pure lighting ontwikkeld. De lichtpuntjes van de pure-collectie zijn namelijk niet alleen een stijlvol podium voor jouw planten en bloemen, maar geven ook nog eens licht. De sterkte van het licht is eenvoudig aan te passen aan de setting die je op dat moment wilt.

Accessoires voor jouw balkon of kleine tuin

Niet iedereen heeft ruimte om groots uit te pakken. Maar dat betekent niet dat je jouw tuin of balkon niet kunt verfraaien. Met de handige accessoires van elho, wordt buiten zijn altijd een feestje. Een saaie regenpijp fleur je eenvoudig op met een drainpipeclicker, hang rijkgevulde planten- of bloembakken van de corsica-collectie aan je balkon of haal het meeste uit de beschikbare ruimte met hangpotten. Wees gerust; ook op het balkon kun je tot in het holst van de nacht blijven genieten van de zomer en je planten. Met de kabelvrije flowerlight-bloempot, die werkt op zonne-energie, staan jouw planten altijd in het zonnetje.