• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis terugsturen binnen 100 dagen
  • Binnen 2 werkdagen in huis
menu

2019 wordt groen, smart, en vooral heel makkelijk

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Is jouw woonkamer ook zo kaal nu de kerstboom weg is? Perfecte timing om eens een frisse wind door je interieur te laten waaien en paar nieuwe kamerplanten aan te schaffen. Want de interieurtrends van dit jaar zijn nog steeds groen, met een kleurrijke knipoog en heel veel modern gemak. Wat dacht je van een automatisch watergeefsysteem?

Groen met een twist

De kamerplant is al een paar jaar vaste prik in de woonkamers van ons land, maar in 2019 wordt die groene urban jungle opgevrolijkt door rode, paarse en gele invloeden. Die kan je in huis halen met plantenpotten en accessoires, maar ook via de planten zelf. Denk aan een bromelia met felgele of roze bloemen, een calathea medallion met prachtig patroon en paarse onderkant, of een chique orchidee. Of ga voor een begonia, waarvan de bladeren precies matchen met de Pantone Colour of the Year 2019.

Smart groen: Plantgemak zonder tech

Net zoals bijna alles in ons huis kan ook de plantverzorging geautomatiseerd worden dit jaar. En nee, niet met een dure, ingewikkelde technologie, maar gewoon met de elho self-watering plant insert. Het klinkt zo simpel- nog maar een keer per maand je planten checken voor water- en dat is het gelukkig ook. De insert is een simpel watergeefsysteem dat jouw planten precies op het juiste moment water geeft. Is het water op, dan geeft de watermeter dat aan. Makkelijker kan het bijna niet. Dus hup, aan de slag met die kleurrijke urban jungle!