elho viert haar 60-jarig jubileum! Hierdoor kunnen we helaas niet de verwachte service en levertijden bieden. Bedankt voor uw begrip.

Balkoninspiratie: voor welke zomertrend ga jij?

Balkoninspiratie: voor welke zomertrend ga jij?

Een fleurige bloemenzee op elk balkon 

Bloemen en planten zorgen voor sfeer op een balkon. Ook als je geen ruimte hebt voor bloempotten en plantenbakken op de grond, kun jij jouw balkon simpel omtoveren in een fleurige bloemenzee. In de corsica-collectie van elho vind je verschillende originele en creatieve plantenbakken, voor elk balkon. En ook bloempotten voor op het balkon. De corsica flower bridge is een unieke, zeer elegante bloempot om je balkonreling of hekwerk mee te decoreren. Heb je genoeg van die saaie regenpijp? Met het corsica regenpijpbakje kun je daar eenvoudig iets aan doen. De trend van het moment? Verticaal tuinieren. Als jouw balkon niet groot of groen genoeg is, ga je gewoon de hoogte in met de corsica vertical garden!

Balkoninspiratie: de trends van dit jaar 

Binnen onze outdoor-collectie vind je een schat aan balkoninspiratie. Wij zetten enkele populaire stijlen voor je op een rij!

Het stadsbalkon
Maak jouw privédomein extra groen met de loft urban-collectie van elho. Heerlijk genieten van de frisse buitenlucht in een zee van kleur en modern design, passend bij elk seizoen. Elke bloempot uit deze collectie wordt geleverd met een ingebouwd waterreservoir. Geef je teveel water of valt er een zomerse regenbui? Al het overbodige water wordt opgevangen, zodat jij niet telkens met je gieter aan de slag hoeft.

Het Ibiza-balkon
Ben je op zoek naar het ultieme vakantiegevoel? Daarvoor hoef je écht niet in een vliegtuig te stappen. Met de pure-collectie van elho haal je Ibiza namelijk gewoon naar je eigen balkon. Modern, verfijnd en dynamisch. De pure straight crystal geeft jouw balkon een luxe uitstraling en roept dagelijks herinneringen op aan het schitterende vakantie-eiland.

Het Bohemian-balkon
Bohemian is in 2017 helemaal hot. De stijl met hippie-invloeden staat voor het ‘vrije leven’. En waar wil je nu liever vrij zijn dan op je eigen balkon? Zoek je inspiratie om met deze kleurrijke stijl jouw privé-paradijsje in te richten? Kijk dan eens in de barcelona-collectie. Zachte kleuren, slimme oplossingen en (planten)bakken vol mogelijkheden! Bovendien is deze collectie heel goed te combineren met de algarve-producten; voor nóg meer mogelijkheden.

Een romantisch balkon
In de armen van je geliefde de zon zien ondergaan, in een prachtige omgeving. Hoe romantisch klinkt dat?! Wil jij je eigen liefdesnestje in de buitenlucht bouwen? Laat dan je fantasie de vrije loop met de uitgebreide corsica-collectie van elho. De mooiste kleuren, maximaal gebruiksgemak en heel sfeervol in combinatie met bloemen met zachte kleurtinten.

De tweede huiskamer
Lang niet iedereen beschikt over een ruim balkon, maar daar heeft elho iets op gevonden. De bloempotten van de allure-collectie zijn namelijk zowel binnen als buiten te gebruiken. Door dezelfde stijl in beide ruimtes te gebruiken, oogt jouw balkon optisch groter. Jouw tweede huiskamer, om optimaal te genieten in de buitenlucht.

Ben je op zoek naar nog meer balkoninspiratie en andere leuke en handige tips? Volg elho dan op Instagram, Pinterest en Facebook!