• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis terugsturen binnen 100 dagen
  • Binnen 2 werkdagen in huis
menu

De lelijkste flat van Brabant wordt de groenste flat van Brabant

De bewoners van de Katterug in Tilburg stonden verbaasd te kijken toen vanochtend bleek dat hun flat geheel behangen was met honderden plantenpotten en planten. In één nacht tijd toverde elho – in het geheim – de lelijkste flat van Brabant om tot groenste flat van Nederland.
We wilden met deze sympathieke actie laten zien dat je gelukkiger wordt van groen om je heen. 
Door onder andere sombere plekken te vergroenen inspireert elho om meer groen in je leven te brengen. Juist in een tijd van urbanisatie en digitalisering hebben mensen meer dan ooit behoefte aan natuur om zich heen. Door meer natuur in je leven te halen, voel je je gezonder, gelukkiger en het boost je energie.En daar maakt elho zich graag hard voor. “Mensen inspireren de natuur dichter bij te halen is wat wij doen. Een betere plek dan de Katterug voor deze actie konden we niet verzinnen. Het pensioenfonds, eigenaar van het complex, en Gemeente Tilburg waren het volkomen met ons eens. Dankzij hun medewerking kon de geheime actie gerealiseerd worden,” aldus Olaf Elderenbosch van elho.


Toen de flat zo’n twee maanden geleden de stempel ‘lelijkste flat van Brabant’ kreeg, was het voor elho meteen duidelijk wat er moest gebeuren. In het holst van de nacht werkte een grote groep elho medewerkers mee aan de actie waarbij honderden potten gevuld met Hedera aan de galerijen van de flat werden gehangen. De bewoners van de flat blij maken met de groene metamorfose was het doel, en dat is gelukt!