• Gratis verzending vanaf €50,-
 • Gratis terugsturen binnen 100 dagen
 • Binnen 2 werkdagen in huis
menu

FAQ

Categorieën

Retourneren & ruilen

Na ontvangst van jouw bestelling heb je 100 dagen de tijd om de bestelling te retourneren! 

Nee dit is helemaal gratis via onze vervoerspartner! 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Op het pakbon- & retourformulier dat bij je bestelling zit, staat hoe je een bestelling kunt retourneren:

 • 1. Verpak de artikelen ongebruikt, liefst in de originele verpakking
 • 2. Noteer de aantallen die je retour stuurt op de pakbon & retourformulier en stop dit formulier in de verpakking
 • 3. Plak het retouretiket op de verpakking 
 • 4. Lever het pakket in bij een DHL afleverpunt naar keuze (zoek een DHL afleverpunt bij jou in de buurt)

De producten die je retour wilt sturen, moeten binnen 14 dagen nadat je een retouraanvraag bij ons hebt ingediend naar ons verstuurd zijn. 
 
De producten zullen met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking moeten worden teruggezonden.  
 
Als de producten aan jou in rekening zijn gebracht, krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Indien je een deel van de bestelling retour stuurt, zal enkel het bedrag van dat product exclusief de verzendkosten worden teruggestort. 
 
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 
 
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Als de producten aan jou in rekening zijn gebracht, krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Indien je een deel van de bestelling retour stuurt, zal enkel het bedrag van dat product exclusief de verzendkosten worden teruggestort. 
 
Na aanmelding van jouw retour zullen wij het door jou betaalde bedrag binnen 14 dagen terugstorten mits de producten reeds in goede orde zijn ontvangen.  

Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waar het bedrag van afgeschreven is. Het is niet mogelijk om hier een andere rekening voor te gebruiken. 

Dat is geen probleem. Als je een product wilt retourneren, stuur dan een mailtje naar contact@elho.nl of meld dit via contactbutton linksonder op de website. Vermeld daarin je ordernummer en welke producten je wilt retourneren. 

Vouchers, kortingsbonnen en giftcards kunnen niet geretourneerd worden.  

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Dit kan door de producten die je wilt retourneren via de instructies op de pakbon en het retourformulier terug te sturen. Je kunt daarna een ander gewenst product bestellen in onze webshop. Als je je hele bestelling retour stuurt, ontvang je ook de betaalde verzendkosten terug.  

Wat vervelend voor je! We willen je vragen om dit via de groene ‘Stel hier je vraag’ button op onze website te melden of een mail te sturen aan contact@elho.nl. Om je snel te kunnen helpen, zou het fijn zijn als je direct de volgende gegevens mee kunt sturen: 

 • om welke beschadiging(en) gaat het
 • welk product(en) 
 • welke aantallen 
 • wat is het ordernummer 
 • foto’s van de beschadiging(en) 

Om je retour digitaal aan te melden heb je een van beide nummers nodig. Het makkelijkst is om het kortste nummer te gebruiken; het ordernummer. Dit 4-cijferige nummer zie je bovenaan de pakbon en het retourformulier onder de vermelding ‘Ordernummer’. De pakbon en het retourformulier vind je aan de buitenzijde van je pakket in een plastic hoesje. Verder kun je het ordernummer ook uit je mailtjes halen die je van ons hebt ontvangen, zoals je orderbevestiging of je mailtjes over je verzendstatus. Je ziet het ordernummer in het onderwerp van de mails en links onderaan de mails over de verzendstatus.  
 
Mocht je het Track & Trace nummer willen gebruiken, dit kun je vinden in onze mails over de verzendstatus van je order. Het is een 14-cijferig nummer dat je rechts onderaan de mails ziet onder de vermelding ‘Track & Trace’.