menu

FAQ

Categorieën

Verzending & levering

Op dit moment is het niet mogelijk om bij je bestelling aan te geven dat je jouw pakket graag bij een pick up point wilt afhalen. Dat kan wel later in het proces als je track & trace mails ontvangt van onze vervoerder met updates over je bezorging. In deze mail kun je via een button aangeven dat je het pakket bij een pick up point af wilt halen en kiezen voor bijvoorbeeld een winkel bij jou in de buurt.

We streven ernaar om binnen 2 werkdagen na bevestiging van jouw bestelling te leveren. Er kan echter vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen.

Je kunt zelf de status van je bestelling in de gaten houden door de track & trace link die je van ons ontvangt. Als je nog vragen hebt, klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Je bestelling wordt zo snel mogelijk bezorgd door onze vervoerder. Je kunt geen bezorgdatum kiezen. 

Je bestelling wordt bezorgd door onze vervoerder (DHL). Tijdens het bestellen kun je aangeven op welk adres je bestelling bezorgd mag worden.  

Voor bestellingen boven de €50,- is verzending gratis! Voor verzendingen onder de €50,- moet je €3,95 verzendkosten betalen.  

Dat kan! Wanneer jouw bestelling ons magazijn heeft verlaten ontvang je van ons een e-mail met daarin een track & trace link. Via deze link kun je jouw bestelling volgen.  

De bezorger van onze vervoerder biedt je bestelling aan op het bezorgadres. Mocht je niet thuis zijn tijdens deze bezorgpoging, dan ontvang je hiervan bericht (normaal gesproken een briefje in de brievenbus en een e-mail). Je kunt de bestelling ook volgen via de track & trace link die je van ons hebt ontvangen. 
Onze vervoerder laat middels het briefje en/of de e-mail weten waar je bestelling is. De mogelijke opties zijn: 

  • Je bestelling is afgegeven bij de buren
  • Je bestelling is afgegeven bij een afhaalpunt 

Als we je bestelling onverhoopt niet kunnen leveren, bijvoorbeeld omdat de producten niet meer op voorraad zijn, dan laten we jou dit zo snel mogelijk weten. Mocht de bestelling al zijn betaald, dan storten we de betaling via de door jou gebruikte betaalmethode terug.  

Op dit moment leveren we alleen in Nederland. We hopen in de toekomst ook te kunnen leveren in het buitenland.  

Het kan zijn dat jouw bestelling in twee delen wordt geleverd. Mocht dit het geval zijn dan ontvang je twee track & trace links per e-mail. Als dat niet zo is klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Wat vervelend voor je! Klik dan hier om contact met ons op te nemen en wij zullen het zo snel mogelijk voor je oplossen.