• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis terugsturen binnen 100 dagen
  • Binnen 3 werkdagen in huis
sluiten

FAQ

Categorieën

Verzending & levering

Op dit moment is het niet mogelijk om bij je bestelling aan te geven dat je jouw pakket graag bij een pick up point wilt afhalen. Dat kan wel later in het proces als je track & trace mails ontvangt van onze vervoerder met updates over je bezorging. In deze mail kun je via een button aangeven dat je het pakket bij een pick up point af wilt halen en kiezen voor bijvoorbeeld een winkel bij jou in de buurt.

Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Voordat je een bestelling plaatst, word je geïnformeerd over de verwachte levertermijn. We streven ernaar om binnen 3 werkdagen na bevestiging van jouw bestelling te leveren. Echter kan er vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. Je kunt zelf de status van je bestelling in de gaten houden door de track & trace code die je van ons ontvangt. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via de groene ‘Stel hier je vraag’ button op onze website. 

Je bestelling wordt zo snel mogelijk bezorgd door onze vervoerder. Je kunt geen bezorgdatum kiezen. 

Je bestelling wordt bezorgd door onze vervoerder. Dit kan bij jou thuis. Tijdens het bestellen kun je aangeven op welk adres je bestelling bezorgd mag worden.  

Voor bestellingen boven de €50,- is verzending gratis! Voor verzendingen onder de €50,- moet je €3,95 verzendkosten betalen.  

Dat kan! Wanneer jouw bestelling ons magazijn heeft verlaten ontvang je van ons een e-mail met daarin een track & trace link. Via deze link kun je jouw bestelling volgen.  

De bezorger van onze vervoerder biedt je bestelling aan op het bezorgadres. Mocht je niet thuis zijn tijdens deze bezorgpoging, dan ontvang je hiervan bericht (normaal gesproken een briefje in de brievenbus en een e-mail). Je kunt de bestelling ook volgen via de track & trace link die je van ons hebt ontvangen. 
Onze vervoerder laat middels het briefje en/of de e-mail weten waar je bestelling is. De mogelijke opties zijn: 

  • Je bestelling is afgegeven bij de buren
  • Je bestelling is afgegeven bij een afhaalpunt 

Als we je bestelling onverhoopt niet kunnen leveren, bijvoorbeeld omdat de producten niet meer op voorraad zijn, dan laten we jou dit zo snel mogelijk weten. Mocht de bestelling al zijn betaald, dan storten we de betaling via de door jou gebruikte betaalmethode terug.  

Op dit moment leveren alleen in Nederland, met uitzondering van de BES-eilanden. We hopen in de toekomst ook te kunnen leveren in het buitenland.  

Het kan zijn dat jouw bestelling in twee delen wordt geleverd. Mocht dit het geval zijn dan heb je twee track & trace links per e-mail ontvangen. Indien dit niet het geval is neem dan contact met ons op via de groene ‘Stel hier je vraag’ button op onze website. 

Wat vervelend voor je! Neem contact met ons via de groene ‘Stel hier je vraag’ button op onze website op en wij gaat het zo snel mogelijk voor je oplossen.