regentonnen

regentonnen

Regentonnen

Een regenachtige dag wordt ineens een stuk minder erg door onze regentonnen! Vang het regenwater op én hergebruik het voor het water geven van je planten, als drinkwater voor je huisdieren of bij het zemen van je ramen.

 

Regentonnen

Jij wilt een stijlvolle, duurzame regenton kopen? Dat kan bij elho! Bekijk onze regentonnen online. Gevonden wat je zocht? Dan kun je jouw regenton direct online kopen via onze website.

Filters

Regenton kopen?

 

De regentonnen van elho zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en milieuvriendelijk. Door regenwater op te vangen en her te gebruiken, kunnen we ons watergebruik verminderen en bijdragen aan een duurzamere levensstijl. We bieden verschillende soorten regentonnen in diverse maten en kleuren, waardoor er voor iedereen een geschikte optie is. Op deze pagina zullen we de voordelen van onze regentonnen verder toelichten en meer informatie geven over de verschillende mogelijkheden die elho biedt.   

 

Uniek design 

De regentonnen hebben een strakke, minimalistische uitstraling en zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart. Hierdoor kunnen ze mooi worden gecombineerd met andere tuinaccessoires en plantenbakken van elho. Er zijn verschillende maten beschikbaar, waarvan 35 liter, 110 liter en 200 liter. In de toekomst verwachten wij ook een 350 liter variant uit te brengen.  

Daarnaast zijn de regentonnen van elho gemaakt van gerecycled plastic en hebben ze een lange levensduur. Het gebruikte kunststof is UV-bestendig, waardoor de tonnen niet zullen verkleuren in de zon en er altijd mooi uit blijven zien. Bovendien zijn ze ook makkelijk schoon te maken en te onderhouden.  

Elho heeft ook oog voor details en functionaliteit. De regentonnen zijn voorzien van een handige kraan, waarmee het opgevangen regenwater gemakkelijk kan worden afgetapt. Een aantal tonnen hebben ook een deksel om te voorkomen dat er vuil in de ton terechtkomt. Daarnaast zijn er accessoires verkrijgbaar, zoals een vulautomaat om de regenton aan te sluiten op de regenpijp of om de ton van de grond te tillen. Kortom, de regentonnen van elho combineren functionaliteit, duurzaamheid en design en zijn daarom een mooie en verantwoorde toevoeging aan elke tuin.  

 

Multifunctioneel  

De regentonnen van elho zijn niet alleen een handige manier om regenwater op te vangen en bewaren voor gebruik in de tuin, maar het is ook een multifunctioneel product met verschillende toepassingen.  

Een aantal van onze regentonnen zijn namelijk ook voorzien van een plantenbak bovenop de regenton, dit zijn regentonnen van onze Green Basics Regenton collectie. Het biedt ruimte voor het planten van bloemen, kruiden of zelfs groenten, terwijl de regenton eronder het regenwater opvangt dat kan worden gebruikt om de planten weer water te geven. 

Naast de functionele voordelen, dragen ze ook bij aan het verminderen van de belasting op het milieu doordat er minder drinkwater nodig is voor het besproeien van planten en het verminderen van wateroverlast door het opvangen van regenwater.  

 

Hoe sluit ik mijn regenton aan? 

Aangezien we verschillende regentonnen in ons assortiment hebben, zijn ze ieder op een andere manier aan te sluiten. Op de productpagina van iedere regenton is ook een handleiding terug te vinden, waarin uitgebreid stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de regenton kan aansluiten. Heb je er toch liever een beeld bij? Dan zijn er ook instructievideo’s te vinden. 

Daarnaast heeft elho ook een vulautomaat die je voor je regenton kunt gebruiken. Een vulautomaat is een systeem dat de regenton vult tijdens wanneer jij dat wilt, en wanneer de regenton helemaal vol is, dan zal de het overtollige water weer via de regenpijp naar beneden stromen. Het zorgt er voor dat je regenton altijd water opvangt en ook zo efficiënt mogelijk, want met alleen een gat in de regenton kan het lang duren voordat de regenton vol is. De vulautomaat van elho is geschikt voor de Green Basics Regenton (Plus) 110 liter en 200 liter. Let er wel op dat deze niet bij de regenton is inbegrepen.  

 

Duurzaam proces  

Elho heeft een sterke focus op duurzaamheid en heeft een aantal initiatieven genomen om dit te bevorderen. Een belangrijk initiatief is het gebruik van gerecyclede materialen in de productie van de producten. Zo wordt er bijvoorbeeld gerecycled plastic gebruikt en worden restmaterialen van de productie hergebruikt. Daarnaast worden de producten geproduceerd met behulp van energiezuinige productiemethoden en wordt er gebruik gemaakt van hernieuwbare energiebronnen, zoals de enorme windmolen die in onze achtertuin staat. Die zorgt ervoor dat onze producten gemaakt zijn met 100% schoon-aan-de-haak windenergie. Daar krijgen we energie van! 

Elho streeft ook naar een circulaire economie door producten te ontwerpen met het oog op een lange levensduur en recyclebaarheid. Dit betekent dat wanneer de producten aan het einde van hun levensduur zijn, ze kunnen worden gerecycled tot nieuwe producten. Elho biedt ook een terugnameprogramma aan waarbij je je oude elho producten kan terugsturen voor recycling.  

 

Regenton kopen? 

Wij hebben verschillende regentonnen in ons assortiment, van groot tot klein, van basic tot design, zwart of met een okergeel accent. We hebben dus altijd een regenton die bij jouw smaak past. Ook onze regentonnen maken wij met energie van onze eigen windmolen. Zo word jij niet alleen blij, maar de natuur ook. Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en maak van jouw huis een groen thuis. 

 

 

Voorgestelde filters

1-45 van 200 producten