Plantenbakken voor binnen

Plantenbakken voor binnen

Bij elho hebben we verschillende soorten plantenbakken voor binnen. Kies jouw favoriet uit verschillende soorten en maten en vergroen je omgeving!

Filters

Opzoek naar een plantenbak voor binnen?

 

Ben je opzoek naar een plantenbak voor binnen met een modern design, waardoor ze passen in elke interieurstijl? Dan ben je bij elho op de goede plek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vormen, waardoor er voor elke plant en elke ruimte in je huis wel een geschikte optie is. Veel van onze plantenbakken zijn ook voorzien van handige functies, zoals een waterreservoir of drainagesysteem, waardoor het verzorgen van je planten nog gemakkelijker gaat. Kies jouw favoriet uit en vergroen je omgeving!

 

Altijd wel een formaat voor in jouw huis!

Een plantenbak binnen in je huis gevuld met planten kan de omgeving opsieren en een aantrekkelijke sfeer creëren. De plantenbakken van elho zijn er in verschillende vormen, groottes en hoogtes om aan verschillende behoeften en smaken te voldoen. Denk hierbij aan een hoge staande, ronde, vierkante, ovale of rechthoekige plantenbak. Je kunt hier gemakkelijk in filteren.

Voor kleine ruimtes in huis is de Vibes Fold Coupe of de Brussels Diamond Rond Hoog een geschikte optie. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn perfect voor het kweken van kleine planten, zoals de Kentia Howea of Calathea Orbifolia.

Toch liever opzoek naar een grote plantenbak voor binnen? Dan is de Pure Soft Brick plantenpakken ideaal voor in je huis. Je kan kiezen voor een vierkant of rechthoekige plantenbak, met maten van 40, 50, 80 cm in diameter, en deze zijn perfect voor grote kamerplanten zoals een Yucca of Monstera.

 

Een aantal voordelen op een rij

  • Stijlvolle ontwerpen: onze plantenbakken voor binnen hebben stijlvolle ontwerpen in verschillende kleuren die mooi passen bij ieder interieur. Voor ieder heeft elho wat wils.
  • Gemakkelijk in gebruik: veel van onze plantenbakken zijn voorzien van een handig watergeefsysteem, zodat je je planten niet steeds water hoeft te geven. Daarnaast hebben ze vaak ook wieltjes, zodat je de plantenbakken gemakkelijk kunt verplaatsen.
  • Duurzaamheid: de plantenbakken zijn gemaakt van gerecycled plastic wat erg lang mee gaat.
  • Makkelijk te combineren en onderhouden: de plantenbakken van elho zijn mooi te combineren met andere plantenbakken, bloempotten en hangpotten voor binnen. Maar ook eenvoudig te onderhouden met bijvoorbeeld onze aqua care en gieters.

 

Duurzaam geproduceerd

De natuur om ons heen zorgt ervoor dat je je gezonder voelt en het geeft je een enorme energieboost. Omring jezelf met groen, daar word je blij van. We produceren mooie plantenbakken voor binnen, en maken ze met de natuur in gedachte.

  • Gemaakt van gerecycled plastic
  • Geproduceerd met windenergie uit onze tuin
  • Onze producten zijn volledig recyclebaar

Benieuwd geworden naar hoe elho zich nog meer bezig houdt met de natuur? Bekijk dan hier onze proofpoints.

 

Plantenbak voor binnen kopen?

Extra sfeer in je huis brengen doe je met leuke plantenbakken voor binnen. En die plantenbak hebben we bij elho in allerlei vormen: natuurlijk rond, vierkant of langwerpig. Heb je wat minder groene vingers of ben je vaak weg? Dan zijn onze plantenbakken met waterreservoir of met een drainagesysteem zeker iets voor jou. Zo kun je toch blijven genieten van je mooie groene planten, zonder dat je bang hoeft te zijn om te veel of te weinig water te geven. En bekijk ook eens onze collectie bloempotten voor binnen. Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en maak van jouw huis een groen thuis.

Voorgestelde filters

1-45 van 200 producten