elho viert haar 60-jarig jubileum! Hierdoor kunnen we helaas niet de verwachte service en levertijden bieden. Bedankt voor uw begrip.

Bloempotten voor binnen

Bloempotten voor binnen

Een bloempot voor binnen is niet alleen mooi voor je plant, maar ook voor de sfeer in je huis. Bekijk al onze bloempotten voor binnen en vergroen je omgeving, daar word je blij van!

Filters

Opzoek naar een bloempot voor binnen?

 

Door het brede scala aan vormen, waaronder ronde, vierkante en rechthoekige vormen, is er altijd een pot die past bij de inrichting van je huis. De bloempotten zijn lichtgewicht, waardoor je de planten gemakkelijk kunt verplaatsen en kunt afwisselen. Kies voor een exclusieve bloempot van elho als je op zoek bent naar een hoge kwaliteit pot die lang meegaat en past bij jouw interieur. 

 

Uitgebreide collectie 

Elho heeft een uitgebreide collectie bloempotten voor binnen die zijn ontworpen om een stijlvolle en functionele aanvulling te zijn op elk interieur. De collectie omvat diverse maten, vormen en kleuren, waardoor er voor elk interieur wel een passende bloempot plantenbak te vinden is. Op onze productpagina kun je gemakkelijk filteren, waaronder ook in vormen. Denk aan een ronde, langwerpige, ovale of vierkante pot. Op tafel een grote bloempot, maar op de vensterbank liever een kleine, maar hoge bloempot? Geen enkel probleem!  

Alle bloempotten van elho zijn gemaakt van gerecycled plastic en zijn daardoor licht van gewicht, sterk en duurzaam. Bovendien kunnen de bloempotten worden voorzien van een handig waterreservoir, waardoor de planten altijd voldoende water krijgen zonder dat je hier zelf veel moeite voor hoeft te doen.  

Er zijn diverse kleuren en patronen beschikbaar, van neutrale tinten tot felle kleuren en zelfs bloempotten met een uniek patroon. Hierdoor kun je de bloempotten van elho gebruiken om een persoonlijk tintje aan je interieur toe te voegen. 

 

Altijd wel een plekje 

Doordat onze bloempotten verkrijgbaar zijn in verschillende maten, past er gemakkelijk eentje op iedere plek in je huis. Heb je toch weinig ruimte voor een bloempot binnen? Kies dan voor een hangpot, ze zijn perfect voor kleine ruimtes omdat ze geen vloeroppervlakte innemen. Daarnaast zijn jouw planten veilig buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Onze b.for swing is een hangpot die je ook nog eens gemakkelijk water kunt geven, omdat deze bloempot is voorzien van een schenktuit.  

Toch liever een grote bloempot buiten op de grond? Gebruik dan een plantenbak op wielen. Hierdoor kun je hem gemakkelijk verplaatsen. Veel van onze grote bloempotten of plantenbakken zijn voorzien van wieltjes, net zoals onze vivo collectie.  

 

Duurzaam proces  

Elho heeft een sterke focus op duurzaamheid en heeft een aantal initiatieven genomen om dit te bevorderen. Een belangrijk initiatief is het gebruik van gerecyclede materialen in de productie van de producten. Zo wordt er bijvoorbeeld gerecycled plastic gebruikt en worden restmaterialen van de productie hergebruikt. Daarnaast worden de producten geproduceerd met behulp van energiezuinige productiemethoden en wordt er gebruik gemaakt van hernieuwbare energiebronnen, zoals de enorme windmolen die in onze achtertuin staat. Die zorgt ervoor dat onze potten gemaakt zijn met 100% schoon-aan-de-haak windenergie. Daar krijgen we energie van! 

Elho streeft ook naar een circulaire economie door producten te ontwerpen met het oog op een lange levensduur en recyclebaarheid. Dit betekent dat wanneer de producten aan het einde van hun levensduur zijn, ze kunnen worden gerecycled tot nieuwe producten. 

 

Bloempotten voor binnen kopen? 

Benieuwd geworden naar onze uitgebreide collectie? Neem dan een kijkje op deze pagina. Extra handig zijn onze potten met een waterreservoir, zeker als je weinig thuis bent of je soms vergeet je planten water te geven. Potten met drainagesysteem? Die zijn er ook! Wat ga jij in je nieuwe bloempot plaatsen? Een gezellig tafelplantje of een hippe kamerplant? Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie.

 

 

Voorgestelde filters

1-45 van 200 producten