Echeveria 'blue prince'

Echeveria

Vraagt weinig verzorging

Een goede match met...
Bekijk alle matchende potten

Meer over deze plant
Lees meer over deze plant

Geef de plant eens in de paar weken wat water
Meer verzorgingstips

De echeveria is een echte zonaanbidder
Meer over de plaatsing

Verpotten hoeft maar een keer in de drie jaar
Meer over verpotten & stekken

Plant informatie

Algemeen

Vetplantjes, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Deze bijzondere Echeveria lijkt op een glanzende, donker blauwgroene bloem met een zacht rode gloed op het puntje van het blad. Echt zo’n plant waarvan je denkt: hoe kán de natuur dit toch zelf zo maken? En het fijnste aan de Echeveria en andere vetplantjes is dat ze zo ontzettend makkelijk te verzorgen zijn. Af en toe een beetje water en klaar is kees.

Verzorging

Net zoals andere vetplantjes heeft de Echeveria niet veel water nodig. Om de paar weken een scheutje water is prima, en in de winter is 1x in de maand meer dan genoeg. Zorg er altijd voor dat de potgrond volledig is opgedroogd voordat je weer water geeft.

Plaatsing

De Echeveria is een echte zonaanbidder, ook direct zonlicht is geen probleem. Tijdens droge periodes in de zomer mag hij ook buiten staan, maar als het te veel regent staat de plant liever gezellig binnen.

Verpotten

Verpotten hoeft maar eens in de drie jaar, bij voorkeur in het voorjaar. Mocht de plant zelf uitlopers hebben gemaakt, kan je deze makkelijk verwijderen en in een nieuw potje plaatsen.

elho match

echeveria-blue-prince-echeveria

Echeveria 'blue prince'

echeveria-blue-prince-echeveria

Echeveria 'blue prince'