(sr) medewerker logistieke administratie

In ons dagelijks leven staan we steeds verder van de natuur. En dat terwijl we van de natuur juist gezonder en blijer worden! elho levert daarom graag haar bijdrage door de natuur dichter bij de mens te brengen. We inspireren mensen om meer groen in hun dagelijks leven te brengen. Dit doen we met mooie, duurzame bloempotten en slimme oplossingen waar jij en de natuur blij van worden!

 

Zoals groen vraagt om verzorging, aandacht en de juiste condities om te groeien, vraagt een organisatie die wil blijven groeien om hetzelfde. In ons magazijn worden per jaar 150.000 pallets verzameld en de totale inbound is circa 90.000 pallets per jaar. Het verwerken van het werk is een hele klus! Daarom zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team logistics administration. Als medewerker bij de logistics administration draag je zorg om alle logistieke bewegingen mee te coördineren en ervoor te zorgen dat het fysieke werk in ons logistieke centrum gelijk loopt aan het administratieve proces.

 

Het doel waar jij als senior logistics administration voor gaat is het op efficiënte wijze verzorgen van de documenten en registraties welke nodig zijn om de logistieke processen goed te kunnen afwikkelen; gericht op kwaliteit & tijdigheid van leveringen.

 

Wat wordt er van je verwacht?

 • Je bent het operationele aanspreekpunt voor de transporten (inbound & outbound) en je helpt mee bij het monitoren en laten naleven van contractuele afspraken door transporteurs en controle van uitgevoerde leveringen;
 • Je draagt zorg voor het op tijd maken van een levering/transport planning inbound & outbound;
 • Je helpt mee aan een optimaal warehouse management waaronder optimale inrichting van de pick straat (conform de gestelde richtlijnen en de input van de  logistiek teamleider), optimale vullingsgraad (conform gestelde richtlijn), correcte warehouse management gerelateerde data in SAP, waterdichte voorraadadministratie (naleving  van geldende richtlijnen en signalering van afwijkingen);
 • Je levert een bijdrage aan een correcte en tijdige goederenafgifte, inclusief het verzenden van de benodigde transportdocumenten;
 • Je werkt continue en systematisch aan de verbetering van kwaliteit, productiviteit en efficiency van de afdelingsprocessen door o.a. processen vast te leggen, je oefent procesbewaking/kwaliteitsbewaking uit, je legt afspraken vast, je houdt het management op de hoogte van ontwikkelingen en onderbouwt de voortgang middels (kpi)rapportages, persoonlijke communicatie en werkoverleg.

 

Kennis en vaardigheden?

 • Je hebt bij voorkeur een HBO werk- en denkniveau en een opleiding genoten in de richting logistiek;
 • Je bent klaar voor een volgende stap in je carrière;
 • Je hebt goede kennis van export richtlijnen waaronder het gebruik van Incoterms en benodigde exportdocumenten;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal (in woord);
 • Je hebt goede kennis van MS Office, zoals Outlook & Excel en SAP.
 • Als persoon ben je positief ingesteld en stressbestendig. Met jouw logisch redeneervermogen en je accurate manier van werken ben je als geen ander in staat om rust te brengen in de logistiek administratieve processen. Je werkt graag samen en je stelt je flexibel op in je contacten. Door je vrolijke karakter werken mensen ook graag samen met jou!

 

Wie zijn wij?

elho is een trots, internationaal familiebedrijf, en de innovatieve markleider in kunststof (design) bloempotten en plantenbakken en aanverwante artikelen. Al meer dan 54 jaar werkt het elho team vanuit onze geavanceerde fabriek in Tilburg aan duurzame productontwikkeling en innovatieve oplossingen. Onze kleurrijke collectie wordt verkocht bij tuincentra, bouwmarkten en online in meer dan 75 landen. 100% Dutch design.

 

Bij elho gaan we voor groen in de breedste zin van het woord. We staan voor minder afval en meer natuur en doen ons best om deze natuur ook te beschermen. Daarom maken we al meer dan 63% van onze collectie al van gerecycled materiaal en met 100% windenergie, geproduceerd door onze eigen windmolen.

 

Met een gepassioneerd team van meer dan 195 collega’s wordt gewerkt aan een verdere groei in een zeer open cultuur. Onze cultuur bouwt op een uitgesproken purpose; ‘bring today’s nature into people’s daily lives’. Sterke culturele waarden ondersteunen deze purpose intern. Daarmee gaat een hoog level van performance hand-in-hand met het creëren van een plezierige werkomgeving en een succesvolle toekomst.

 

Wij streven er naar om telkens weer te verrassen met mooie en innovatieve producten die blijven inspireren om meer groen in je leven te brengen. Give Room to Nature.

 

Ben je geïnteresseerd en geïnspireerd en wil jij meebouwen aan ons merk? Stuur je CV en motivatie naar jobs@elho.nl ter attentie van Marlous van Gils, hr business partner.