allround operator / spuitgieter

In ons dagelijks leven staan we steeds verder van de natuur. elho wil daar graag iets aan doen. We inspireren mensen graag om meer groen in hun dagelijks leven te brengen. Dat doen we met mooie, duurzame bloempotten en slimme oplossingen waar jij en de natuur blij van worden.

Ben jij de allround operator / spuitgieter die ons gaat helpen onze productie machines continue en soepel te laten produceren met een kritisch blik op techniek en veiligheid?

 

Wat is het doel waar jij als allround operator / spuitgieter voor gaat?

Als allround operator / spuitgieter ben je er verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en stellen van onze spuitgietmachines. Dit met het oog op optimale kwaliteit van onze producten.

 

wat ga je doen?

 • je gaat werken in 5 ploegendienst. Je werkt 2x de ochtenddienst (06:30–15:00 uur), 2x de late dienst (14:30–23:00 uur) en 2x de nachtdienst (22:30 tot 07:00 uur). Daarna ben je heerlijk 3 dagen vrij en start je vervolgens weer fris met de ochtenddienst. 
 • je legt je focus op techniek en veilig werken. Je concentreert je primair op het elho productieproces en specifiek het machinepark. Hiermee lever je een optimaal aandeel aan de productie van kwalitatief goede producten conform vastgestelde specificaties.
 • je start je dag met een goede overdracht van de vorige ploeg en je sluit je dag af met een goede overdracht naar de volgende ploeg. Het vastleggen van productieproblemen, -afwijkingen & status staat centraal.
 • je helpt om efficiënte en effectieve productie te continueren. Je volg de productieplanning nauwkeurig om productieverlies te minimaliseren.
 • je draagt zorg voor het ombouwen en omkleuren van spuitgietmachines, van voorbereiding tot aan vrijgave voor productie binnen de gestelde normtijden.
 • je produceert conform optimale instellingen en draagt zorg voor een stabiel proces.
 • je taak is onder andere het 1e lijns onderhoud van matrijzen, het 2e lijns onderhoud van spuitgietmachines en randapparatuur en het schoonmaken van de binnenzijde van machines.
 • je zorgt voor troubleshooting bij productieproblemen. Je meldt afwijkingen. Bij kwaliteitsissues beslis je samen met de (belt side) operator tot doordraaien, stoppen of het aanpassen van parameters.
 • je denkt actief mee over knelpunten c.q. verbetermogelijkheden.
 • proefspuitingen en materiaal testen doe je in afstemming met je collega’s van het technical center.
 • je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften en op het toezien van de naleving hiervan door anderen.

wat neem je mee?

 • je functioneert op een MBO 3 werk- en denkniveau.
 • je beschikt over het diploma Spuitgieten 1. Een diploma Spuitgieten 2 is een pre.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
 • je hebt gedegen ervaring met ombouwen en troubleshooting van spuitgietmachines.
 • bij voorkeur ben je in bezit van een heftruck- en reachtruck certificaat.
 • we zijn op zoek naar collega's die betrokken, verantwoordelijk, accuraat en resultaatgericht zijn en daarnaast goed kunnen organiseren. Dus jij hebt een karakter dat daar naadloos bij aansluit :) 


waar kom je terecht?

elho is een familiebedrijf met een rijke historie die in 1964 begon. Om naar de toekomst de continuïteit te borgen zijn onze waarden van essentieel belang. Ze zijn de maatstaven die we onszelf opleggen en waar we onszelf op beoordelen. Ze motiveren ons, ze raken ons en ze maken zichtbaar waar we naar streven.

Als innovatieve markleider in kunststof bloempotten, plantenbakken en aanverwante artikelen werken we vanuit onze geavanceerde fabriek in Tilburg aan duurzame productontwikkeling en innovatieve oplossingen. Onze kleurrijke collectie wordt verkocht bij tuincentra, bouwmarkten en online in meer dan 75 landen. 100% Dutch design.

Bij elho gaan we voor groen in de breedste zin van het woord. We staan voor minder afval en meer natuur en doen ons best om deze natuur ook te beschermen. Daarom maken we al meer dan 62% van onze collectie al van gerecycled materiaal en met 100 % windenergie, geproduceerd door onze eigen windmolen.  

Wij streven er naar om telkens weer te verrassen met mooie en innovatieve producten die blijven inspireren om meer groen in je leven te brengen: Give Room to Nature.

 

geïnteresseerd?

Met een gepassioneerd team van ongeveer 200 collega’s wordt gewerkt aan een verdere groei in een zeer open cultuur. Onze cultuur bouwt op een uitgesproken purpose; “bring today’s nature into people’s daily lives”. Sterke culturele waarden ondersteunen deze purpose intern. Daarmee gaat  een hoog level van performance hand-in-hand met het creëren van een plezierige werkomgeving en een succesvolle toekomst.

Ben jij een teamspeler en ben je geïnteresseerd om mee te bouwen aan ons merk? Stuur je CV en motivatie naar jobs@elho.nl ter attentie van Marlous van Gils, HR business partner.

Experience the Good life : https://www.youtube.com/watch?v=JuO8jfWdaqA&feature=youtu.be