• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis terugsturen binnen 100 dagen
  • Binnen 2 werkdagen in huis
menu

Schoonheid van afval

We love waste. We zeggen niet vaak dat we alleen maar meer willen, maar wél als het gaat om recycling. Daar kunnen we geen genoeg van krijgen. We noemen het de schoonheid van afval. Op dit moment is 80% van de grondstoffen die we gebruiken van gerecycled plastic. Dat betekent dat we bijna 8.400.000 kilo gerecycled plastic hebben verwerkt afgelopen jaar! Maar we gaan voor meer.

Onze vibes collectie

Deze trendy nieuwkomer gaat een eyecatcher worden in jouw interieur! Planten in huis zorgen namelijk voor een fijne sfeer, en geven je energie een boost. Stel je eens voor hoe je elke dag wakker wordt in een huis vol met groene planten of dat je thuiskomt in een groene oase na een dag hard werken?  Een kleine groene impuls is misschien alles wat je nodig hebt. Creëer een gezond en fijn huis voor jezelf en je familie en geef elk hoekje een groene touch met planten in potten door te spelen met de kleuren en maten.

Ontdek de vibes collectie

Mix en match

De vibes potten hebben door de mooie kleuren en het trendy ribpatroon een heel eigen look en passen perfect in een gezellig en warm interieur. Ga je voor uitgesproken? Dan mix en match je de 4 kleuren. Past het rustige pastel meer bij je, kies dan één van de zachte kleuren. 

Langer van je mooie groene planten genieten

Geen groene vingers maar houd je wel van planten om je heen? Gun je plant dan een elho self-watering insert. Met deze handige en slimme inzet pot mét watermeter, weet je precies wanneer je je plant water moet geven. Deze zorgt ervoor dat je lang van mooie groene planten kunt blijven genieten en past perfect in de vibes potten met een diameter van 18 en 22 cm.

 

Benieuwd naar andere collecties?

Neem onze gieter…
Die is gemaakt van 12 gebruikte wasmiddelflessen. Dat is toch leuk water geven? Al helemaal als je het water hebt getapt uit onze green basics regenton. Die al het regenwater opvangt in je tuin en uiteraard ook is gemaakt met gerecycled materiaal.
Wist je dat regenwater sowieso beter is voor je planten? Ook nog mooi meegenomen. 

Bekijk onze gieter of regenton

Onze greenville collectie:
We zijn echt trots op deze collectie. Deze potten laten namelijk zien dat een strak design, functioneel én duurzaam produceren heel goed samen kunnen gaan. Ze hebben de looks, een geïntegreerd water reservoir en zijn gemaakt met gerecycled plastic. Dat staat en voelt goed in je tuin of op je terras. 

Ontdek greenville