sluiten

Recruiter (24 uur)

In ons dagelijks leven staan we steeds verder van de natuur. elho wil daar graag iets aan doen. We inspireren mensen graag om meer groen in hun dagelijks leven te brengen. Dat doen we met mooie, duurzame bloempotten en slimme oplossingen waar jij en de natuur blij van worden.

Ben jij een energieke, ervaren recruiter die ons gaat helpen, nieuwe talenten te zoeken voor ons team die bij willen dragen aan onze purpose; ‘Bring today’s nature into people’s daily lives’?

elho is een trots familiebedrijf, en de innovatieve markleider in kunststof (design) bloempotten en plantenbakken en aanverwante artikelen. Al meer dan 55 jaar werkt het elho team vanuit onze geavanceerde fabriek in Tilburg aan duurzame productontwikkeling en innovatieve oplossingen. Onze kleurrijke collectie wordt verkocht bij tuincentra, bouwmarkten en online in meer dan 75 landen. 100% Dutch design.

Bij elho gaan we voor groen in de breedste zin van het woord. We staan voor minder afval en meer natuur en doen ons best om deze natuur ook te beschermen. Daarom is 70% van de grondstoffen die we gebruiken voor onze collectie al van gerecycled materiaal en wordt onze collectie met 100 % windenergie geproduceerd door onze eigen windmolen. 

Wij streven ernaar om telkens weer te verrassen met mooie en innovatieve producten die blijven inspireren om meer groen in je leven te brengen.

Give Room to Nature

Wat is het doel waar jij als recruiter voor gaat?

Als recruiter bij de elho group ben je verantwoordelijk voor het gehele recruitment en selectie proces. Dit doe je op een creatieve manier, waarbij je kandidaten actief benaderd en selecteert, op basis van kwaliteit en talenten, passend bij onze values en purpose. Daarnaast optimaliseer je ons wervingsproces en werk je aan de ontwikkeling van onze employer branding-strategie. We zijn op zoek naar een ervaren recruiter, met een can-do instelling en een (internationale)marketinggerichte mindset.

Wat kun je in deze rol concreet verwachten?

  • Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitment en selectieproces, waarbij kosten, tijd en kwaliteit je key succesfactoren zijn.
  • Als ambassadeur van elho zorg je voor een creatieve en actieve benadering van kandidaten en onderhoud je contacten externe partners.
  • Je optimaliseert het gehele recruitment- en selectieproces waarbij efficiency key is, tot een proces waarin onze waarden en purpose leidend zijn.
  • Je zorgt voor een optimale zichtbaarheid en inzet van online media, passend bij onze employer branding strategie, die je met ons gaat opstellen.

Wat breng je mee op dit avontuur?

Bachelor of Master's Degree * 3 jaar relevante ervaring als recruiter * Internationale ervaring in een sales / marketing (FMCG) omgeving * Uitstekende taalvaardigheid (Nederlands en Engels) * Sterke communicatie en interpersoonlijke vaardigheden * Overtuigend, pragmatisch en een can-do-houding * Creatief * Always forward * Entrepreneurship.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende, parttime (24 uur) job in een internationale, commerciële organisatie in een prachtig Nederlands familiebedrijf.
  • Je werkt voor de elho group met meerdere labels. Je krijgt de vrijheid en de kans om jouw stempel te drukken op de verdere ontwikkeling van de groei en cultuur van elho.
  • Een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en een fijne personeelskorting
  • 26 vakantiedagen en daarnaast de mogelijkheid om een werkdag te ruilen om voor een goed doel aan de slag te kunnen gaan
  • Het meest sustainable bedrijf binnen de categorie. En daar zijn we trots op! Een groot deel van onze collectie is al gemaakt van gerecycled materiaal en onze productie draait op windenergie uit onze eigen windturbine.
  • Een fantastische werkplek in ons moderne, groene inspirerende kantoor in Tilburg. De honing van onze bijen is heerlijk :) en geniet van de kruiden die je kunt plukken van onze kweektafels!

Geïnteresseerd?

Met een gepassioneerd team van meer dan 195 collega’s wordt gewerkt aan een verdere groei in een zeer open cultuur. Onze cultuur bouwt op een uitgesproken purpose; ‘bring today’s nature into people’s daily lives’. Sterke culturele waarden ondersteunen deze purpose intern. Daarmee gaat een hoog level van performance hand-in-hand met het creëren van een plezierige werkomgeving en een succesvolle toekomst.

Ben je geïnteresseerd en geïnspireerd en wil jij meebouwen aan ons merk? Stuur je CV en motivatie naar jobs@elho.nl ter attentie van Engeline Brekelmans, HR business partner.

Experience the Good life