sluiten

masterdata specialist

In ons dagelijks leven staan we steeds verder van de natuur. elho wil daar graag iets aan doen. We inspireren mensen graag om meer groen in hun dagelijks leven te brengen. Dat doen we met mooie, duurzame bloempotten en slimme oplossingen waar jij en de natuur blij van worden.

elho is een trots familiebedrijf, en de innovatieve marktleider in kunststof (design) bloempotten en plantenbakken en aanverwante artikelen. Al meer dan 55 jaar werkt het elho team vanuit onze geavanceerde fabriek in Tilburg aan duurzame productontwikkeling en innovatieve oplossingen. Onze kleurrijke collectie wordt verkocht bij tuincentra, bouwmarkten en online in meer dan 75 landen. 100% Dutch design.

Bij elho gaan we voor groen in de breedste zin van het woord. We staan voor minder afval en meer natuur en doen ons best om deze natuur ook te beschermen. Daarom is 70% van de grondstoffen die we gebruiken voor onze collectie al van gerecycled materiaal en wordt onze collectie met 100% windenergie geproduceerd door onze eigen windmolen. 

Wij streven ernaar om telkens weer te verrassen met mooie en innovatieve producten die blijven inspireren om meer groen in je leven te brengen.

Ben jij de energieke masterdata specialist die bij wil dragen aan onze purpose; ‘bring today’s nature into people’s daily lives’? 

Give Room to Nature!

Waar haal jij je energie uit?

Als masterdata specialist ben je verantwoordelijk voor het beheer van de masterdata conform de interne afspraken met de data eigenaren zodat het SAP systeem actueel, consistent en volledig is. Daarnaast zorg je als masterdata specialist ervoor dat massa-verwerkingen uitgevoerd worden in het SAP systeem en zoek je naar verbeteringen in de huidige masterdata processen.

Wat kun je in deze rol concreet verwachten?

Masterdata management valt onder het team fulfilment planning, binnen de tak operations. Als masterdata specialist ben jij verantwoordelijk voor het beheer, de bewaking, en de ontwikkeling van stamdata. Binnen elho werken wij met SAP. Je werkt veelvuldig samen met je collega masterdata specialist en met collega’s van onder andere planning, product marketing, finance, customer care en logistiek. Je rapporteert aan de teamleader fulfilment planning.

Wat breng je mee op dit avontuur?

minimaal MBO+ werk- en denk niveau * bekend met de bedrijfsprocessen van een (liefst meervoudige) productieomgeving * 3 à 4 jaar werkervaring met SAP en/of een vergelijkbaar ERP systeem op het vlak van Material Data Management * uitgebreide kennis van Excel * gedegen kennis van MS Office en kennis van Good Manufacturing Practices (GMPs) en Standard Operating Procedures (SOPs) * uitstekende taalvaardigheid (Nederlands en Engels) * een karakter dat te beschrijven is als analytisch sterk, administratief gedreven, gestructureerd, nauwkeurig, je bent initiatiefrijk, gericht op optimale samenwerking en hebt een can-do houding

Wat bieden wij?

  • een afwisselende, parttime (minimaal 24 uur) of fulltime job in een uitdagende internationale setting binnen een prachtig Nederlands familiebedrijf.
  • je werkt voor de elho group met meerdere labels. Je krijgt de vrijheid en de kans om jouw stempel te drukken op de verdere ontwikkeling van masterdata binnen elho.
  • een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, een fijne personeelskorting en de ruimte om je te ontwikkelen
  • 26 vakantiedagen en daarnaast de mogelijkheid om een werkdag te ruilen om voor een goed doel aan de slag te kunnen gaan
  • het meest sustainable bedrijf binnen de categorie. En daar zijn we trots op! Een groot deel van onze collectie is al gemaakt van gerecycled materiaal en onze productie draait op windenergie uit onze eigen windturbine.
  • een toffe werkplek in ons groene en inspirerende kantoor in Tilburg. De honing van onze bijen is heerlijk :) en geniet van de kruiden die je kunt plukken van onze kweektafels!

Geïnteresseerd?

Met een gepassioneerd team van meer dan 195 collega’s wordt gewerkt aan een verdere groei in een zeer open cultuur. Onze cultuur bouwt op een uitgesproken purpose; ‘bring today’s nature into people’s daily lives’. Sterke culturele waarden ondersteunen deze purpose intern. Daarmee gaat een hoog level van performance hand-in-hand met het creëren van een plezierige werkomgeving en een succesvolle toekomst.

Ben je geïnteresseerd en geïnspireerd en wil jij meebouwen aan ons merk? Stuur je CV en motivatie naar jobs@elho.nl ter attentie van Marlous van Harberden, HR business partner.

Experience the Good life :