sluiten

Customer care representative (DACH)

In ons dagelijks leven staan we steeds verder van de natuur. elho wil daar graag iets aan doen. We inspireren mensen graag om meer groen in hun dagelijks leven te brengen. Dat doen we met mooie, duurzame bloempotten en slimme oplossingen waar jij en de natuur blij van worden.

elho is een trots familiebedrijf, en de innovatieve markleider in kunststof (design) bloempotten en plantenbakken en aanverwante artikelen. Al meer dan 55 jaar werkt het elho team vanuit onze geavanceerde fabriek in Tilburg aan duurzame productontwikkeling en innovatieve oplossingen. Onze kleurrijke collectie wordt verkocht bij tuincentra, bouwmarkten en online in meer dan 75 landen. 100% Dutch design.

Bij elho gaan we voor groen in de breedste zin van het woord. We staan voor minder afval en meer natuur en doen ons best om deze natuur ook te beschermen. Daarom is 70% van de grondstoffen die we gebruiken voor onze collectie al van gerecycled materiaal en wordt onze collectie met 100 % windenergie geproduceerd door onze eigen windmolen. 

Beheers jij de Duitse taal vloeiend, dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken! 

Wat is het doel waar jij als customer care representative voor gaat?

Als customer care representative ben je het aanspreekpunt voor klanten, sales én een belangrijke schakel binnen de organisatie. Je gaat op een klantgerichte en klantvriendelijke wijze om met vragen, orders en klachten. Samen met jouw collegae zorg je dat dit soort aanvragen tijdig en op een efficiënte wijze worden verwerkt. Je denkt mee met de klant en je weet mogelijke problemen op een adequate manier op te lossen. Je vindt het leuk om te werken binnen een internationale organisatie, zowel voor de zakelijke afzetmarkt als voor consumenten.

Wij zoeken hiervoor een ondernemende persoonlijkheid, met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt logisch denken, bent nieuwsgierig van aard en snel van begrip. Je kunt goed luisteren en hebt een service gerichte instelling. Verder ben je nauwkeurig, heb je een ‘hands-on’ mentaliteit en kan je je werkzaamheden goed plannen en organiseren. Je bent een echte teamplayer en geniet je van de diversiteit in je werkzaamheden.

Wat ga je doen?

 • Telefonisch te woord staan van klanten en (sales) collega’s met betrekking tot orders, vragen en klachten;
 • Het invoeren van orders van klanten en verantwoordelijk voor een tijdige en correcte doorstroom van de orders;
 • Verzorgen van de correcte opvolging en afhandeling van vragen en klachten van klanten;
 • Vastleggen van al het klantcontact in het betreffende SAP systeem;
 • Versturen van facturen en creditnota’s;
 • Ondersteunen van de assistant sales managers d.m.v. het uitwerken van klant en sales verzoeken.

Wat neem je mee?

 • MBO 3 werk- en denkniveau;
 • Native Duits;
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
 • Goede kennis van MS office (excel, outlook);
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring met SAP is een pré;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een pré;
 • We zijn op zoek naar collega's die betrokken, verantwoordelijk, accuraat en resultaatgericht zijn en daarnaast goed kunnen samenwerken.

Wat bieden wij?

 • een afwisselende baan binnen een team van enthousiaste collega’s in een internationale omgeving;
 • veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen creativiteit optimaal in te zetten;
 • een marktconform salaris, 26 vakantiedagen en personeelskorting;
 • een werkdag die je kunt verzilveren om voor een goed doel aan de slag te gaan;
 • het meest sustainable bedrijf binnen de categorie. En daar zijn we trots op. Een groot deel van onze collectie is al gemaakt van gerecycled materiaal en onze productie draait op windenergie uit onze eigen windturbine.

Wie is elho? 

elho is een familiebedrijf met een rijke historie die in 1964 begon. Om naar de toekomst de continuïteit te borgen zijn onze waarden van essentieel belang. Ze zijn de maatstaven die we onszelf opleggen en waar we onszelf op beoordelen. Ze motiveren ons, ze raken ons en ze maken zichtbaar waar we naar streven.

Als innovatieve marktleider in kunststof bloempotten, plantenbakken en aanverwante artikelen werken we vanuit onze geavanceerde fabriek in Tilburg aan duurzame productontwikkeling en innovatieve oplossingen. Onze  kleurrijke collectie wordt verkocht bij tuincentra, bouwmarkten en online in meer dan 75 landen. 100% Dutch design.

Bij elho gaan we voor groen in de breedste zin van het woord. We staan voor minder afval en meer natuur en doen ons best om deze natuur ook te beschermen. Daarom maken we al meer dan 80% van onze collectie al van gerecycled materiaal en met 100% windenergie, geproduceerd door onze eigen windmolen. 

Wij streven er naar om telkens weer te verrassen met mooie en innovatieve producten die blijven inspireren om meer groen in je leven te brengen: Give Room to Nature.

Geïnteresseerd?

Met een gepassioneerd team van meer dan 200 collega’s wordt gewerkt aan een verdere groei in een zeer open cultuur. Onze cultuur bouwt op een uitgesproken purpose; “bring today’s nature into people’s daily lives”. Sterke culturele waarden ondersteunen deze purpose intern. Daarmee gaat  een hoog level van performance hand-in-hand met het creëren van een plezierige werkomgeving en een succesvolle toekomst.

Ben jij een teamspeler en ben je geïnteresseerd om mee te bouwen aan ons merk? Stuur je CV en motivatie naar jobs@elho.nl ter attentie van Marlous van Harberden, HR business partner.

Experience the Good life :