sluiten

Accountmanager Benelux (focus België)

In ons dagelijks leven staan we steeds verder van de natuur. elho wil daar graag iets aan doen. We inspireren mensen graag om meer groen in hun dagelijks leven te brengen. Dat doen we met mooie, duurzame bloempotten en slimme oplossingen waar jij en de natuur blij van worden.

Ben jij een accountmanager die mensen wil inspireren om meer groen in je leefomgeving te brengen en bij gaat dragen om onze merkpositie in de Benelux verder uit te bouwen, passend bij onze purpose; ‘Bring today’s nature into people’s daily lives’?

elho is een trots familiebedrijf, en de innovatieve marktleider in kunststof (design) bloempotten en plantenbakken en aanverwante artikelen. Al meer dan 55 jaar werkt het elho team vanuit onze geavanceerde fabriek in Tilburg aan duurzame productontwikkeling en innovatieve oplossingen. Onze kleurrijke collectie wordt verkocht bij tuincentra, bouwmarkten en online in meer dan 75 landen. 100% Dutch design.

Bij elho gaan we voor groen in de breedste zin van het woord. We staan voor minder afval en meer natuur en doen ons best om deze natuur ook te beschermen. Daarom is 70% van de grondstoffen die we gebruiken voor onze collectie al van gerecycled materiaal en wordt onze collectie met 100 % windenergie geproduceerd door onze eigen windmolen. 

Wij streven ernaar om telkens weer te verrassen met mooie en innovatieve producten die blijven inspireren om meer groen in je leven te brengen.

Give Room to Nature

 

Wat is het doel waar jij als accountmanager Benelux voor gaat?

Als account manager ben je medeverantwoordelijk voor het commerciële succes van elho. Je bent hét aanspreekpunt voor tuincentra, bouwmarkten, groothandel, cash & carry en relevante andere kanalen in België. Je bezoekt bestaande en potentiële relaties om zo met het elho-concept en binnen de elho-voorwaarden de verkoopdoelstellingen te realiseren.

We zijn innovatief en leven van verandering. Daarom zoeken we mensen met een drive en passie die samen met ons verder willen groeien en bouwen aan de toekomst. Als accountmanager van elho ben jij ons visitekaartje bij onze klanten.

Aangezien je onderdeel bent van het BNL team en we altijd zoeken naar efficiëntie in onze aanpak kan ook het ook zo zijn, dat je een aantal van onze relaties in Nederland bezoekt (Zuid-Nederland). Dit in samenspraak met de senior sales manager Benelux.

 

Wat kun je in deze rol concreet verwachten?

 • Verantwoordelijk voor het assortiment bij klanten;
 • opstellen en uitvoeren van het verkoopplan in samenwerking met de senior sales manager;
 • omzet verantwoordelijk voor het jaarbudget in het toegewezen gebied;
 • zoeken en realiseren van nieuwe distributiekanalen;
 • bezoeken van nieuwe en bestaande relaties (al dan niet met de agent) en het verder professionaliseren en intensiveren van de relatie;
 • volgen en analyseren van trends, marktontwikkelingen en klantinformatie en hierop inspelen;
 • begeleiden en trainen van agenten en distributeurs;
 • voorbereiding en deelname aan huisbeurzen, nationale en/of internationale beurzen.

 

 Wat breng je mee op dit avontuur?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • 3 - 5 jaar succesvolle verkoopervaring binnen de B-B retail distributie en bij voorkeur binnen onze branche danwel (fast moving) consumer goods business;           
 • analytisch en beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden;
 • klanten en relatie management ervaring;
 • uitstekende beheersing van de Engelse en Franse taal (minimaal op taalniveau B2);
 • kennis van MS Office, zoals Outlook, Excel & PowerPoint.

Wij zoeken een gedreven kandidaat met een commerciële en servicegerichte instelling die goed kan luisteren en een goede relatie kan opbouwen met onze (Belgische) klanten. Het is belangrijk dat je  betrokken & betrouwbaar bent. Daarnaast ben je ondernemend, innovatief en resultaatgericht – een echte zelfstarter - en kun je goed plannen en organiseren. Ook passie en plezier zijn competenties die bij de elho medewerker horen, daarnaast ben je een echte teamplayer. 

 

Wat bieden wij?

 • een afwisselende, fulltime job binnen een enthousiast team binnen een internationale omgeving
 • je werkt voor de elho group met meerdere labels. Je krijgt de vrijheid en de kans om jouw stempel te drukken op de verdere ontwikkeling van de cultuur en groei van elho. In onze groene werkomgeving is er ook ruimte voor jouw persoonlijke groei!
 • een marktconform salaris, leaseauto, bonus en een fijne personeelskorting
 • 26 vakantiedagen en daarnaast de mogelijkheid om een werkdag te ruilen om voor een goed doel aan de slag te kunnen gaan
 • het meest sustainable bedrijf binnen de categorie. En daar zijn we trots op! Een groot deel van onze collectie is al gemaakt van gerecycled materiaal en onze productie draait op windenergie uit onze eigen windturbine.
 • dagelijks een heerlijke verse lunch in ons moderne, groene inspirerende kantoor in Tilburg. De honing van onze bijen is heerlijk :) en geniet van de kruiden die je kunt plukken van onze kweektafels!

 

Geïnteresseerd?

Met een gepassioneerd team van meer dan 200 collega’s wordt gewerkt aan een verdere groei in een zeer open cultuur. Onze cultuur bouwt op een uitgesproken purpose; “bring today’s nature into people’s daily lives”. Sterke culturele waarden ondersteunen deze purpose intern. Daarmee gaat een hoog level van performance hand-in-hand met het creëren van een plezierige werkomgeving en een succesvolle toekomst.

 

Inchecken op deze reis?

Ben je geïnteresseerd en geïnspireerd? Stuur je CV en motivatie naar jobs@elho.nl ter attentie van Emmalie de Kanter, HR advisor. Daarnaast nodig ik je graag uit om onze hr elho-pagina te connecten via LinkedIn, zodat je op de hoogte blijft van al onze activiteiten. 

Acquisitie wordt niet in behandeling genomen.