Afval, voor elho is het pure schoonheid, want van gerecycled plastic maken wij de mooiste design potten. Omring jezelf met groen, daar word je blij van. Design potten voor buiten en binnen, gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Patronen komen tot leven met de nieuwe fuente collectie

Voor iedereen die ook zo geniet van de natuur om zich heen komt elho met prachtige potten die bloemen en planten nog beter tot hun recht laat komen. Ze creëren een sfeer waarin je je helemaal thuis voelt.

De nieuwe fuente collectie, een duurzame design pot, is gemaakt met 100% gerecycled plastic en is beschikbaar in drie maten en drie verschillende patronen: een weelderig blader motief (lily), moderne ringen om de pot (rings) en een met reliëf patroon (grains). Alle patronen zijn zorgvuldig geselecteerd door een consumenten panel.

Vibia

De vibia campana collectie kenmerkt zich door een helder en tijdloos design, zonder veel poespas zodat je planten kunnen stralen.

Ze zijn gemaakt met een ruwe, hoogwaardige textuur in rustgevende en zachte tinten die perfect jouw buitenruimte de look geven die bij jou past. Kies je voor de neutrale kleuren antraciet of wit of ga je juist voor de trendy pastel kleuren en creëer je hiermee een mooi contrast op je balkon of terras. Een eigentijdse stijl voor de moderne romanticus.

Geef je klassieke planten een moderne upgrade met de nieuwste balkon producten in de
vibia collectie.
En dat wij de schoonheid van afval inzien blijkt ook maar weer uit deze vibia potten. Deze bloempotten zijn namelijk gemaakt van 100% gerecycled plastic, geproduceerd met windenergie van onze eigen windmolen én recyclebaar.

Onze producten kopen

Je kunt elho producten kopen in een winkel, in webshops van online partners en via onze eigen webshop.