menu
Kweektafels

Wil jij je eigen groente of fruit kweken...

 

... op je balkon, terras of in je tuin? Dan hebben wij de perfecte kweektafel voor jou! In deze moestuin op poten kweek je op ideale werkhoogte stekjes uit tot grotere groente- of fruitplantjes. Je kunt er ook kruiden bij plaatsen, want er is genoeg plek voor meerdere planten. Onze kweektafels beschikken over holle poten, die ervoor zorgen dat overtollig water wordt afgevoerd. Om jouw planten optimaal te laten groeien, kun je de kweektafel combineren met het kweekhuis. Hierin zit een ventilatieregelaar waarmee je zelf de temperatuur en luchttoevoer kunt regelen om zo een optimaal klimaat te creëren. 

 

Heb je de smaak eenmaal te pakken? Bekijk dan ook eens onze hele kweken en oogsten collectie. Hier vind je allerlei handige producten om je eigen groenten of fruit mee te kweken, zoals een tomatenpot, veggie wall of speciale pot voor kruiden. Omring jezelf met groen, daar word je blij van!

Onze kweektafels

De elho kweektafel is er in meerdere maten en verschillende kleuren, zoals zwart en groen. Al onze kweektafels zijn gemaakt van gerecycled kunststof en kunnen wel tegen een stootje.
Begint het te kriebelen? Bekijk dan eens onze hele kweken en oogsten collectie. Hier vind je allerlei handige producten die je kunt gebruiken om jouw eigen groente of fruit te kweken. Naar de collectie 'kweken en oogsten'

Inspiratie om zelf aan de slag te gaan

We hebben de leukste blogs voor je op een rijtje gezet, zodat jij ook zelf aan de slag kunt met jouw moestuin (op poten).