FAQ

App features

Kan ik mijn pure smart bedienen als ik niet thuis ben?

Ja, zolang de pure smart en de elho app verbinding hebben met het internet kan de pure smart bediend worden. Het is niet nodig om verbonden te zijn met hetzelfde wifi-netwerk.

Ik ben het wachtwoord van mijn elho app-account vergeten

In de elho-app is via een link eenvoudig het wachtwoord te resetten. Er worden instructies gestuurd naar het gekoppelde e-mailadres.

Ik zie mijn timers niet in mijn app.

Controleer of de pot is aangesloten en verbinding heeft met het internet. Timers worden op het apparaat opgeslagen zodat ze altijd werken, ook als de pot geen verbinding met het internet heeft. Zodra uw pot is aangesloten en verbonden zouden de timers zichtbaar moeten zijn.

Kan ik de pure smart via meerdere smartphones bedienen?

Het is mogelijk om de pure smart via meerdere smartphones te gebruiken. Het account wat verbonden is met de pot kan gedeeld worden met vrienden en familie, zodat iedereen de pure smart kan bedienen.

Hoe kan ik favoriete kleuren opslaan?

Selecteer een kleur via de schuifbalken 'colour' en 'brightness' en selecteer het plus-icoontje in de 'my colours' sectie om de kleur op te slaan. Dit is tevens op te slaan als een timerinstelling om een timer te maken met deze kleur.

Ik wil mijn pure pot hernoemen

De naam en het type van de pot kan gewijzigd worden in de sectie 'my smart pots' in de app-instellingen.

Hoe kan ik meer dan 1 pot verbinden?

Het is mogelijk om meerdere potten te koppelen aan het account in de app. Via de 'my smart pots' optie in de app-instellingen kunnen eenvoudig nieuwe pure smart potten gekoppeld worden.

Hoe kan ik mijn eigen timers instellen?

In de app kunnen tot 8 timers toegevoegd worden, zodat de pure smart aan- en uitgaat op momenten naar keuze. Deze optie is te vinden via het menu rechtsboven in de app van elho.