sluiten

FAQ

Categorieën

Hoe onze producten te gebruiken

Het ophangen van je hanging basket is een fluitje van een cent. Haal de drie zwarte klemmetjes van je pot en gooi deze weg. Klik vervolgens de hanger op de rand van de pot op de aangegeven streepjes op de rand. Je hanging basket is klaar om opgehangen te worden!

Om het je nog makkelijker voor je te maken hebben we een instructiefilm gemaakt. Bekijk onze instructie video:

Alle flower bridges 30cm, 60cm van elho zijn geschikt voor een railing van maximaal 6cm. Door de handige bijgeleverde fixators kun je de flower bridge stabiel aan de railing bevestigen. Dat is makkelijk!

De brussels herbs is zo ontwikkeld dat je er direct een plantcontainer in kan plaatsen met een diameter van 13cm of 15cm. Je hoeft je kruiden dus niet over te potten, handig! 

De gehele loft collectie heeft een ingebouwd water reservoir. Dit reservoir zorgt ervoor dat je plant nooit teveel water krijgt, waardoor je plant gezond blijft! Het water reservoir vangt het overtollige water op. Als het regent zal je plant niet met zijn wortels in het water staan, maar wordt het opgeslagen in het waterreservoir. Het overtollige water stroomt via het water pijpje weg. Je hoeft zelf geen gaten te boren in de loft producten, dit hebben wij al voor je gedaan.
Kortom: de plant wortels staan nooit in het water maar kunnen wel water uit het reservoir halen mocht dat nodig zijn. We love healthy plants! Bekijk de instructievideo:

Pure producten met een verhoogde bodem kunnen worden gevuld met zand voor meer stabiliteit. De dop die je hiervoor kunt gebruiken is bijgesloten bij je pure. Je kunt je pure vullen door deze op zijn kop te plaatsen en via een trechter te vullen met schelpenzand.

Na het vullen kun je de bijgeleverde dop plaatsen in je pure pot. De dop is zo ontwikkeld dat het overtollige water kan wegstromen. Je hoeft dus geen extra gaten in de bodem te boren. Dat is handig!
Als je de dop kwijt bent geraakt dan sturen wij je kosteloos een nieuwe dop op. Gebruik ons contactformulier om een nieuwe dop aan te vragen. Bekijk de instructievideo:

Ben je op zoek naar een passende haak voor je elho balkonbak, bekijk dan het overzicht welke haak geschikt is. 

Ben je op zoek naar een passende schotel voor je pot? Bekijk het overzicht om te zien welke schotel geschikt is voor jouw bloempot.

Dat kan prima. Vergeet alleen niet om de voorboorgaatjes aan de binnenzijde van je pure door te boren (de pure soft round high light en de pure raindrop hebben geen voorboorgaatjes).