sluiten

FAQ

Categorieën

Onderhoud en garantie

De elho outdoor, green basics, pure en allure collectie is bestand tegen een winterse temperatuur tot -20 graden. Water dat bevriest zet uit waardoor je pot mogelijk kan breken. Zorg ervoor dat je gaatjes in de bodem hebt geboord zodat het overtollige water kan wegstromen. De gehele loft collectie is al voorzien van gaatjes.

Ben je de fixators van de flower bridge verloren? Dit zijn de afstand houdertjes die er voor zorgen dat de flower bridge aan de reling blijft hangen, die soms kwijt kunnen raken.

Gebruik ons contactformulier om aan te geven welke flowerbridge je hebt en we sturen je kosteloos nieuwe fixators.

Wij geven 2 jaar garantie op onze producten. Mochten er zich onverhoopt toch problemen voordoen met jouw elho aankoop. Gebruik dan ons contactformulier om aan te geven wat het probleem is. Voeg daarbij een foto en een kopie van je aankoopbewijs toe en wij zullen je zo snel mogelijk helpen. 

Bekijk de garantievoorwaarden

Door het ambachtelijke proces zijn poriën een karakteristiek element van deze producten. De poriën zijn minuscule gaatjes in de oppervlakte van de pure en zijn gevoelig voor vuil. Hoe voorkom ik zwarte puntjes in mijn pure? Met de volgende verzorgingsinstructies geniet je optimaal van je witte pure. We adviseren om je pure product nooit tot aan de rand te vullen met aarde. Bedek tijdens het vullen de rand van de pot met plastic/ folie of karton. Op deze manier is het eindresultaat altijd een prachtig mooi en wit pure product.

We proberen het altijd te vermijden, maar mocht een sticker moeilijk van een product af gaan, föhn hem dan even warm. Dan gaat het verwijderen waarschijnlijk een stuk gemakkelijker.